Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Grave, LIK en TankZilla maken de Dynamo Metalfest 2021 line-up compleet

22-12-2020

Grave, LIK en TankZilla zijn vandaag toegevoegd aan de line-up van Dynamo Metalfest 2021 en daarmee is de editie van compleet.

Grave wordt gezien als één van de “big four” van de Zweedse death metal. De band heeft met de albums “Into The Grave” (1991) en “You’ll Never See…” (1992) absolute klassiekers op zijn naam staan. We verwachten dan ook een smerig goeie show van de ruwe pit die Grave heet. Deze death metal veteranen hebben een sound en stijl gecreëerd die hoogstwaarschijnlijk een grote invloed had op de jonge, veelbelovende band LIK.

Deze eveneens Zweedse band bracht met “Misanthropic Breed” één van onze favorieten platen in 2020 uit. Met het Boss HM-2 pedaal op standje “alles open”, maakt LIK ongenadig harde death metal. We zijn daarom ook zeer enthousiast om ze naar Eindhoven te halen.

Over Eindhoven gesproken, Eindhovens eigen tweekoppige groove monster TankZilla opent het festival met zijn moddervette stoner rock. Ex-PPSR frontman Peter van Elderen en drummer extraordinaire Marcin Hurkmans zijn gewapend met riffs en beats van een dubbel gepantserde tank met platwalsvermogen.

Amon Amarth zal Dynamo Metalfest 2021 afsluiten. In 2020 waren er geruchten over de aanwezigheid van Amon Amarth op Dynamo Metalfest. Toen was dit niet waar, in 2021 wel. De Zweden staan bekend om hun energieke live-shows met indrukwekkende decors van onder meer een heuse Vikingboot. Amon Amarth gaat Dynamo Metalfest 2021 op een spetterende manier afsluiten met veel vuurwerk en wapengekletter. Het is de enige headline-festivalshow van Amon Amarth in Nederland volgend jaar.

Naast deze band zijn de volgende bands al eerder bekend gemaakt: Heaven Shall BurnBay Area InterthrashionalCandlemassJinjerFirewind en Dress The Dead. 

TICKET UPDATE

Had al jij een ticket gekocht voor Dynamo Metalfest 2020? Dan heb je reeds een email van Ticketmaster ontvangen. Hierin staat uitgelegd wat jouw opties zijn. Het komt in feite hierop neer:

Combi ticket 2020: Ondanks het feit dat de combi tickets in 2021 duurder zullen zijn dan in 2020 blijven de gekochte tickets in 2020 geldig voor 2021. Hier hoef je verder niks voor te doen.

Ticket voor vrijdag 2020: In 2021 hebben we geen vrijdag. Jij ontvangt je geld automatisch terug op je bankrekening. Je kunt dus opnieuw een ticket kopen voor Dynamo Metalfest 2021. Wij zien je uiteraard graag weer verschijnen.

Ticket voor zaterdag 2020: Had je een zaterdag ticket voor 2020? Die wordt automatisch omgezet naar een combi ticket zodat je twee dagen naar Dynamo Metalfest kan voor hetzelfde geld. Je hoeft hier niks voor te doen, je ontvangt hierover nog een mail.

VIP & Goldcard ticket: Hiervoor geldt hetzelfde als voor de combi tickets. Deze tickets blijven geldig voor 2021. 

Mocht je echt niet kunnen dan kun je via Ticketmaster een voucher of restitutie aanvragen voor een reeds gekocht 2020 ticket. Uiteraard kun je ook het bedrag voor je ticket doneren

Check de onderstaande socials voor meer informatie over dit festival