Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Acties! Doe mee en maak kans op tickets en/of andere fraaie prijzen

OFFICIUM TRISTE CD PRESENTATIE – KAARTEN ACTIE AMUZ ANTWERPEN
 
Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de Officium Triste CD presentatie op 21 september 2019 in Amuz Antwerpen (België), waar naast Officium Triste ook Pantheïst en Isenordal op het podium staan.

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan via onze contact page een berichtje met daarin deze tekst: “’s Neerlands beste doom combo in het land van de beste bieren? Een betere combinatie is nauwelijks denkbaar.”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur ons voor 18 september via de contactpagina je berichtje met als onderwerp OFFICIUM TRISTE. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Als vanouds zal de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Winnaars krijgen op 18 september per e-mail bericht.

BE ACOUSTIC – KAARTEN ACTIE AMUZ ANTWERPEN
 
Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor het akoestische doom festival BE ACOUSTIC op 28 september 2019 in Amuz Antwerpen (België), waar een keur aan internationale artiesten, van onder andere Panopticon, SAOR, Khorada, Agalloch, Sylvaine en Isenordal, ten tonele zullen verschijnen voor een prachtig stukje akoestische muziek.

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze unieke show winnen? Stuur ons dan via onze contact page een berichtje met daarin deze tekst: “Het hoeft niet altijd bikkelhard!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur ons voor 25 september via de contactpagina je berichtje met als onderwerp BE ACOUSTIC. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Als vanouds zal de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Winnaars krijgen op 25 september per e-mail bericht.

DARKTHRONE – SIGNED CD ACTIE

Wat valt er te winnen: een gesigneerd exemplaar van Darkthrone’s recente release ‘Old Star’ plus een gaaf Darkthrone T-shirt.

Wie is de gever: Peaceville / Suburban

Wat is de vraag: Wil jij dit mooie pakketje winnen? Stuur ons dan via onze contact page een berichtje met daarin deze tekst: “Een superplaat van een supergroep, die moet ik hebben!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een gelukkige winnaar.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur ons voor 15 september via de contactpagina je berichtje met als onderwerp Darkthrone. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Als vanouds zal de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen.

THE MACHINE + SAMAVAYO – KAARTEN ACTIE 013 TILBURG

Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van The Machine en Samovayo op 3 oktober 2019 in Hall Of Fame Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan via onze contact page een berichtje met daarin deze tekst: “Jaren ‘70 psych/fuzz-rock met lange instrumentale stukken? Dat past prima bij mijn bell-bottoms en plateauzolen!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur ons voor 25 september via de contactpagina je berichtje met als onderwerp The Machine. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Als vanouds zal de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Winnaars krijgen op 25 september per e-mail bericht.

THE GATHERING + AUTUMN – KAARTEN ACTIE 013 TILBURG
 
Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van The Gathering en Autumn op 6 oktober 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan via onze contact page een berichtje met daarin deze tekst: “’s Nederlandsch trots The Gathering bestaat dit jaar 30 jaar, en dat wil ik uiteraard niet missen!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur ons voor 1 oktober via de contactpagina je berichtje met als onderwerp The Gathering. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Als vanouds zal de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Winnaars krijgen op 1 oktober per e-mail bericht.

JAMBINAI – KAARTEN ACTIE 013 TILBURG
 
Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Jambinai op 11 oktober 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan via onze contact page een berichtje met daarin deze tekst: “Jambinai is een compleet unieke avant-gardistische post-rock en post-metal band, die de genres combineert met geluiden van het Koreaanse schiereiland. En dat alles bij elkaar prikkelt op bijzonder aangename wijze mijn nieuwsgierigeheid.”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur ons voor 4 oktober via de contactpagina je berichtje met als onderwerp Jambinai. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Als vanouds zal de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Winnaars krijgen op 4 oktober per e-mail bericht.

AS I LAY DYING – KAARTEN ACTIE 013 TILBURG
 
Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van As I Lay Dying, Chelsea Grin, Unearth en Fit For A King op 17 oktober 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg
 
Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan via onze contact page een berichtje met daarin deze tekst: “Een stevige portie metalcore? Ja, daar ben ik zeker weten wel aan toe!”
 
Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur ons voor 10 oktober via de contactpagina je berichtje met als onderwerp As I Lay Dying. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Als vanouds zal de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Winnaars krijgen op 10 oktober per e-mail bericht.

MOONSPELL + ROTTING CHRIST – KAARTEN ACTIE METROPOOL HENGELO
 
Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Moonspell, Rotting Christ en Silverdust op 26 oktober 2019 in Metropool Hengelo.

Wie is de gever: Metropool Hengelo
 
Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan via onze contact page een berichtje met daarin deze tekst: “Portugal heeft de wereld twee muzikale erfenissen geschonken: de fado en Moonspell, waarvan ik die laatste helemaal te gek vind. Kaartjes dus deze kant uit alstublieft!!!”
 
Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur ons voor 18 oktober via de contactpagina je berichtje met als onderwerp Moonspell. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Als vanouds zal de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Winnaars krijgen op 18 oktober per e-mail bericht.

BEYOND THE BLACK – KAARTEN ACTIE METROPOOL ENSCHEDE
 
Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Beyond The Black op 1 november 2019 in Metropool Enschede.

Wie is de gever: Metropool Enschede
 
Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan via onze contact page een berichtje met daarin deze tekst: “Dit is zonder twijfel één van de betere nieuwe bands van dit moment, dus ik moet ze absoluut nog een keer in een club zien voordat ze alleen nog maar in grote zalen staan!!!”
 
Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur ons voor 20 oktober via de contactpagina je berichtje met als onderwerp Beyond The Black. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Als vanouds zal de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Winnaars krijgen op 20 oktober per e-mail bericht.

POWERWOLF – KAARTENACTIE 013 TILBURG

Wat valt er te winnen: één maal twee tickets voor de show van Powerwolf en Gloryhammer op 10 november 2019 in 013 Tilburg.

Wie is de gever: 013 Tilburg

Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan via onze contact page een berichtje met daarin deze tekst: “Epische powermetal met grootste refreinen en héérlijke riffs, plus nog een kudde stripfiguren als bonus? Ja hoor, da’s wat voor mij!!!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur ons voor 3 november via de contactpagina je berichtje met als onderwerp Powerwolf. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Als vanouds zal de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Winnaars krijgen op 10 oktober per e-mail bericht.

IMMOLATION – KAARTEN ACTIE METROPOOL ENSCHEDE
 
Wat valt er te winnen: twee maal twee tickets voor de show van Immolation, Ragnarok en Monument Of Mysanthropy op 10 november 2019 in Metropool Enschede.

Wie is de gever: Metropool Enschede
 
Wat is de vraag: Wil jij kaartjes voor deze show winnen? Stuur ons dan via onze contact page een berichtje met daarin deze tekst: “Dit is genadeloze muziek voor den genadeloze mensch. En andere liefhebber natuurlijk, zoals ik.”
 
Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur ons voor 3 november via de contactpagina je berichtje met als onderwerp Immolation. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Als vanouds zal de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen. Winnaars krijgen op 3 november per e-mail bericht.