Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Acties! Doe mee en maak kans op tickets en/of andere fraaie prijzen

JUDAS PRIEST ’50 HEAVY METAL YEARS OF MUSIC’ ACTIE

Het legendarische Engelse heavy metal instituut Judas Priest viert dit jaar zijn jubileum ‘50 Heavy Metal Years’ groots. Op 15 oktober 2021 verschijnt de zeer imposante 42(!) CD’s tellende boxset ‘50 Heavy Metal Years Of Music’ in beperkte oplage, die elk officieel live- en studioalbum tot nu toe zal bevatten, plus 13 onuitgebrachte CD’s. Een ‘Reflections-editie’ van de boxset zal ook te koop zijn in CD- en 2LP-formaat.

Inmiddels is de eerste niet eerder uitgebracht live-track uitgebracht: ‘The Hellion/Electric Eye’ from the Turbo ‘Fuel For Life’ Tour, performed at The Summit, Houston, Texas on June 21, 1986’.

Judas Priest onderneemt een wereldtournee 2021-2022 die de band ook naar België (Graspop Metal Meeting op zaterdag 18-6-2022); Luxemburg (Rockhal op woensdag 22-6-2022) en naar 013 Tilburg in Nederland (dinsdag 26-7-2022) voert.

Om de release van ‘50 Heavy Metal Years Of Music’ te vieren, organiseert de band in samenwerking met Sony Music en poppodium 013 in Tilburg op woensdag 13 oktober tussen 19.00-22.00 uur een exclusief besloten evenement voor de echte diehard Judas Priest fans. Die krijgen dan bij wijze van primeur alvast alle songs van ‘Reflections’ te horen, inclusief acht nooit eerder uitgebrachte live tracks uit de vroege jaren 80. Daarna is er nog een mooie verrassing.

Wil je hier als Priest fan graag bij zijn en twee kaartjes winnen? Dat treft, want Arrow Lords Of Metal stelt hier een aantal kaarten voor beschikbaar.  MAAR DAT IS NOG NIET ALLES! Want als hoofdprijs geeft ALOM ook nog eens 1 exemplaar van de boxset ‘50 Heavy Metal Years Of Music’ weg!! Jazeker, je leest het goed. Je maakt kans op twee kaarten voor dit exclusieve besloten feestje en je zou zo maar eens naar huis kunnen gaan met het ultieme Judas Priest pretpakket.

Wat moet je hier voor doen? Het is eigenlijk belachelijk simpel: bedenk de juiste antwoorden op de twee vragen hieronder en stuur die voor 9 oktober via onze contactpagina naar ons door onder vermelding van “Judas Priest boxset Actie”. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Vraag 1: Judas Priest covert niet vaak andermans materiaal, maar als ze het doen wordt het origineel er altijd beter van. Het oudste nummer wat ze ooit gecovered hebben was een rock and roll hit uit het jaar des heren 1958. Hoe heette dit liedje?

Vraag 2: Ditzelfde liedje speelde een grote rol in een wereldberoemde film uit de jaren 80, welke deel uit maakte even zo bekende trilogie. Wat was de titel van deze film?

Succes, en vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden in je bericht. Uit de juiste inzendingen trekken wij een aantal gelukkige winnaars. Deze winnaars krijgen van ons rond 11 oktober bericht.

*** extra informatie over toegang in 013 Tilburg:

Voor evenementen in 013 ben je momenteel verplicht om bij binnenkomst een vaccinatie- of herstelbewijs OF een negatief testresultaat te overleggen. Bezoekers vanaf 13 jaar en ouder moeten een bewijs laten zien. Dit geldt ook voor dit unieke speciale ‘50 Heavy Metal Years Of Music’ evenement. Zie hier alle info: https://www.013.nl/bezoekersinfo/corona