Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Acties! Doe mee en maak kans op tickets en/of andere fraaie prijzen

HAVOK T-SHIRTS ACTIE

De zomer is gearriveerd, en daar hoort natuurlijk een nieuw luchtig shirt bij. Nou, dat treft, want onze vrienden van Century Media hebben een aantal fraaie t-shirts van Havok beschikbaar gesteld om te verloten onder onze lezers. Er kan gekozen worden uit twee designs (voor het gemak noemen we het maar even wit en groen), en we hebben van beide designs drie maten (XL, M en L) om weg te geven.

Wil jij één van deze t-shirts winnen? Stuur ons dan via onze contactpagina een berichtje met daarin deze tekst: “Ik vind ‘V’ van Havok een übervette plaat, en daarom heb ik recht op zo een prachtig t-shirt om deze zomer eens fijn aan te trekken!”

Uit de belangstellenden trekken wij wel een paar gelukkige winnaars. Als vanouds zal de beruchte en uitermate corrupte jury een keuze zal maken uit de inzendingen.

Voor deze prijsvraag geldt: Stuur ons voor 15 juli via de contactpagina je berichtje met als onderwerp HAVOK T-SHIRTS. Vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden, plus het design van je keuze en de gewenste maat.