Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Who are we?

Arrow Lords Of Metal is ontstaan na het samengaan van de bekende Lords of Metal-website en de online music video channel ARROW.TV Metal. Lords Of Metal is het langst lopende Nederlandse online hardrock en metal magazine. Op Arrow Lords of Metal word je onder meer op de hoogte gehouden van het laatste hardrock & metal nieuws. Dagelijks publiceren we reviews van de meest interessante releases binnen onze muzikale niche, waarbij we ook regelmatig bands aan het woord laten middels interviews. Regelmatig wordt verslag gedaan van shows en festivals, er valt vaak wat te winnen en we runnen een zeer uitgebreide concertagenda. Naast al dit geschreven geweld kun je ook 24/7 genieten van ARROW.TV Metal, ons geïntegreerde kanaal met de beste hardrock en metal music video’s, specials, interviews, etc.

Lords Of Metal werd in 1999 opgericht door Horst Vonberg (sinds 2021 niet meer verbonden aan Arrow Lords Of Metal). In eerste instantie was Lords Of Metal een programma op een regionale radiozender met een ondersteunende website, daarna werden alle pijlen gericht op Internet. In 2000 was het online magazine een feit en groeide Lords Of Metal uit tot één van de grootste online metal magazines van de Benelux. In de negentien jaar van haar bestaan hebben de 131 medewerkers die kwamen en gingen bij elkaar bijna 40.000 reviews geschreven. Ze deden ruim 6600 interviews, bezochten ruim 2400 concerten en festivals en produceerden ook nog eens een slordige 900 specials.

In 2019 is besloten het Arrow.TV METAL channel te embedden in een nieuwe website. September 2019 ging www.arrowlordsofmetal.nl live. Op weg naar nog eens duizenden artikelen die jou de weg zullen wijzen in de muzikale jungle die ons geliefde genre kan zijn.