Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Visions of Atlantis – Ye Banished Privateers – Ad Infinitum

De Oostenrijkse symfonische-metalband Visions Of Atlantis neemt al jaren een eigen plek in binnen de wereld van de female fronted metal.

Hun muziek bevindt zich op het kruispunt van symfonische en power metal, met melodieuze, poppy refreinen die je na één keer horen meezingt. Frontvrouw (sinds 2013) Clémentine Delauney kreeg vorig jaar Michele Guaitoli als leadzanger erbij, en hun stemmen blijken prima bij elkaar te kleuren, zoals je kunt horen op het nieuwe album Wanderers. Wees op tijd, want er komen maar liefst drie andere female fronted metalbands mee: Leecher, Scarlet Aura en Edenbridge!

Ditmaal nemen ze andere scheepslui mee, maar zeker niet de minste. Want de piratenbende van Ye Banished Privateers komt mee voor hun eerste clubshow in Nederland! Fans van Alestorm, maar juist ook de piraten die die band een bandje teveel flauwekul vinden, is dit warm aanbevolen. De Zwitserse alt. rockband Ad Infinitum, onder leiding van de frontvrouw Melissa, hijsen de zeilen en lichten het anker.

Dit is het verplaatste concert van 25 april 2020. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Date

Sep 22 2021

Time

18:45

More Info

Read More

Location

Tivoli De Helling
Utrecht
REGISTER
QR Code