Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

The Dirty Denims

The Dirty Denims spelen Happy Hardrock: hardrock waarmee je je in een mum van tijd goed voelt. Gecombineerd met rock ‘n roll, powerpop en een stukje punkrock klinkt het als AC / DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Bij het live spelen zijn deze rockchicks en jongens op hun best; een energieke show van een band die plezier uitstraalt, van deelname aan het publiek houdt en zichzelf niet al te serieus neemt.
Het Nederlandse festival Lowlands definieerde hun muziek als zeer strakke punk- en hardrock, met riffs geïnspireerd door Ramones en AC/DC. Frontvrouw Mirjam levert het meest herkenbare element: een stem als Joan Jett en Debbie Harry. Met hun aanstekelijke liedjes en energie zullen ze ervoor zorgen dat je je vuisten in de lucht gooit en “JA” schreeuwt!

The Dirty Denims speelden op grote festivals zoals Lowlands, Rockin ‘Park, Zwarte Cross en Bospop en ondersteunden Slash, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick, Steel Panther en The Datsuns. Hun nummer “24-7-365” zorgde voor hun nationale airplay op de grootste radiostation van het land. Het lied was ook te zien in 2 internationale Comedy Central-campagnes.

Mirjam Sieben – Vocal/Guitar/Organ
Jeroen Teunis – Guitar/vocals
Marc Eijkhout – Bass/vocals
Suzanne Driessen – Drums/vocals

Grande Royale is een rock’n’roll-band uit Jönköping, Zweden, die zijn oorsprong vindt in de vroege rockscene van Detroit uit de jaren 70 en de rockscène van de jaren 90 in Scandinavië, vermengd met een aantal vintage pops. De muziek is rechttoe rechtaan rock’n’roll vol met elektrische gitaren, melodieuze zang en donderende baslijnen.
Met energieke liveshows en strakke optredens blaast Grande Royale het dak van de zalen eraf.

Date

Sep 27 2019

Time

21:15

More Info

Read More

Location

Bosuil
Weert, Limburg
REGISTER
QR Code