Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

SONIC WHIP 2022

Sonic Whip, het meerkoppige rock-monster dat scheurende gitaren combineert met dampende baslijnen, beukende drums en andere sonische, psychedelische uitspattingen heeft na de afgelasting van de 2020 editie een nieuwe datum gekregen: 6 & 7 mei 2022. De verwachting is dat een klein deel van de originele line-up intact blijft en dat er vooral andere artiesten op het affiche sullen staan. We gaan onze uiterste best gaan doen om weer een killer line-up bij elkaar te krijgen met gevestigde namen, maar ook nieuwe acts met een ander geluid. Wat blijft is de gigadosis psychedelica. We trappen af op vrijdag 7 mei met een pre-party deluxe in Doornroosje om op 6 mei volledig los te gaan op dezelfde locatie.

Belangrijk: reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers worden per mail op de hoogte gebracht.

—————————————————

Line-up zoals gepresenteerd voor de afgelaste versie van 2020: het is nog niet bekend welke artiesten wel/niet komen op de editie van 2022.
We zijn trots deze twintig artiesten te hebben kunnen boeken voor de komende editie. In onze ogen een mooie dwarsdoorsnede van wat het sonische en psychedelische -heavy rock- genre momenteel te bieden heeft. Van oude helden tot nieuwe namen die de grenzen opnieuw weten te verleggen. Daarnaast ook een aantal bijzondere bands die toch maar zelden live te bewonderen zijn in Nederland zoals Masters of Reality, Pissed Jeans, Causa Sui en Rotor. Bekijk hieronder de dagindeling.

Vrijdag 1 mei: Pissed Jeans + Causa Sui + Sacri Monti + Samavayo + Acid Rooster + Netherlands + Dhidalah

Zaterdag 2 mei: Masters of Reality + Kadavar + 1000mods + Brant Bjork + Big Business + Rotor + Somali Yacht Club + The Cosmic Dead + Maidavale + Samavayo + Spaceslug + Forming the Void + Gum Takes Tooth + Bonnacons of Doom

Date

May 06 2022 - May 07 2022

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Doornroosje
Nijmegen
REGISTER
QR Code