Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Serenity – Masters Of Ceremony (ft Sasha Paeth) – Victorius

Het concert van Serenity op 5 april 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 10 april 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. 

De Oostenrijkse symfonische metalband Serenity is een graag geziene gast in Patronaat. Deze avond spelen ze alweer voor de vijfde keer in Haarlem. De sympathieke band werd opgericht in 2001 en debuteerde zes jaar later op het bekende Napalm Records. Sindsdien staat de bekend om z’n bombastische muziek en meeslepende liveshows. Bovendien bracht de band een gloednieuw album uit dat vanwege de coronacrisis nu eindelijk te horen kan worden gebracht. Verwacht dus nieuwe songs, maar ook publieksfavorieten zoals ‘Legacy of Tudors’, ’Serenade of Flames’ en ‘Velatum’.

Masters Of Ceremony is de band van de Duitse producer, gitarist en songwriter Sacha Paeth, bekend van zijn werk met bands als Avantasia, Kamelot, Rhapsody, Epica en meer. Sinds 1988 heeft hij aan meer dan 200 albums gewerkt, geproduceerd en opgenomen. Daarom is het redelijk om te zeggen dat hij een enorm grote rol heeft gespeeld in het vormgeven van de Europese melodieuze power metal sound.

Het Duitse kwintet Victorius speelt Jurassic Power Metal, waarbij ze gebruik maken van high-end technologie, laser kanonnen en supercatchy songs. Alles is vastgelegd op het nieuwste album ’Space Ninjas From Hell’!

Date

Apr 10 2022

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code