Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Orden Ogan – Grave Digger – Rage

Het Duitse power metal collectief Orden Ogan gaat in het najaar als headliner op tour om het nieuwe album ‘Final Days’ te promoten. Dit keer met wel heel speciale gasten waarvan we er alvast eentje kunnen verklappen; Grave Digger. Donderdag 8 oktober is Doornroosje the place to be voor deze exclusieve NL show.

Orden Ogan, een van de drijvende krachten van de Duitse power metal scene, staat bekend om hun krachtige Teutonisch metal geweld die klinkt als een klok. Het album ‘Ravenhead‘ uit 2015 was een daverend verkoopsucces en katapulteerde de band naar de eredivisie van de power metal. Uitgebreide tours met Hammerfall en Powerwolf (o.a. ook in Doornroosje) hebben de populariteit nog verder vergroot. De band overtrof zichzelf met ‘Gunmen’ uit 2017. De plaat is heavier en melodieuzer dan de voorgangers. De opvolger is in de maak en het kan niet anders of dit wordt een knaller. De vorige show van Orden Ogan in een bomvol Doonroosje was een overweldigend succes. Dat zal dit keer niet anders zijn. We kijken er naar uit!

Het eveneens uit Duitsland afkomstige Grave Digger viert in 2020 haar 40-jarige bestaan. Dat wordt gevierd met een nieuw album en een live set dat het beste van hun oeuvre laat horen. Daarnaast is ook Rage toegevoegd aan de line-up.

Date

Oct 08 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Doornroosje
Nijmegen
REGISTER
QR Code