Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Dangerous Times For The Dead – After All

Met hun stevige melodieuze riffs en catchy composities laat Dangerous Times For The Dead de 80’s Heavy Metal herleven! After All is Belgiës bekendste thrashband.

Dangerous Times For The Dead
In het werk van deze enthousiaste Nederlandse NWOTHM-band hoor je iconen als DIO, Iron Maiden, Judas Priest en Black Sabbath terug. Pakkende Heavy Metal songs met verhalende teksten waarop je kunt headbangen. Stevige twin gitaren, een pompende ritmesectie en een sterke cleane vocalist. Dangerous Times For The Dead (DT4TD in het kort) bestaat uit voormalig leden van BURN, Evil Eyes, Rotogroove en Faustonaut. Stuk voor stuk Rock’n’roll veteranen, die van elk optreden een feestje maken.

After All
De groep tourde met grote namen als King Diamond, Anthrax, Testament en Fear Factory, stond op Graspop en opende voor Judas Priest in de Lotto Arena. Aardschok omschreef het album Waves Of Annihilation als de beste speedmetalplaat die ooit in Europa is gemaakt.

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM.  Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Date

Oct 09 2020

Time

21:30

More Info

Read More

Location

Markant
Uden, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code