Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Dynamo Metalfest 2021 kondigt vervangende bands aan

26-05-2021

Dynamo Metalfest 2021 kondigt vandaag enkele wijzigingen aan. De aanvankelijke planning blijkt voor niet alle bands in de planning te passen, maar Dynamo Metal Fest heeft voor passende vervanging gezorgd. Decapitated vervangt The Black Dahlia Murder, Orange Goblin vervangt Clutch, en Graceless vervangt Rings Of Saturn. Daarnaast heeft Sacred Reich af moeten zeggen.

De organisatie reageert:
We ontvangen positieve berichten van onze buitenlandse collega’s als Bloodstock in Engeland en Alcatraz in België. Zij kunnen in Augustus op volle capaciteit, zonder maatregelen binnen de hekken van het terrein, een festival draaien. Met dit in ons achterhoofd kijken we uit naar Dynamo Metalfest, samen bier drinken, de moshpit in en headbangen op vette bands!

Zoals we al eerder voorzichtig op onze socials hebben aangegeven, zijn er een aantal bands die helaas deze zomer door verschillende redenen niet naar Europa kunnen komen. We hebben ons best gedaan om waardige vervangers te zoeken om in te stappen:

Decapitated vervangt The Black Dahlia Murder.
Het Poolse gezelschap weet normaal vakkundig een zaal behoorlijk plat te spelen. Daarom hebben we ze uitgenodigd om dit op Dynamo Metalfest te demonstreren. Creatieve death metal noemen ze het zelf. En niet ten onrechte, want het zit vol met allerlei invloeden en klinkt absoluut vet!

Orange Goblin vervangt Clutch.
Getuige de eerdere show op Dynamo Metalfest in 2015, weet de band als geen ander, lome stoners tot vuige hellraisers te bekeren. Ooit begonnen als onvervalste stoner-doom band, is Orange Goblin in de loop der jaren muzikaal verschoven naar een mix van robuuste heavy 70’s rock en New Wave of British Heavy Metal. Onder het motto ‘Orange Fuckin’ Goblin Baby’ zal het vierkoppige groove-monster het publiek op Dynamo Metalfest ongetwijfeld tot grote hoogte opzwepen.

Graceless vervangt Rings Of Saturn.
Graceless is pure old school Death Metal uit ons eigen land. De Leidse formatie maakt momenteel grote sprongen. Graceless startten met het overdonderde debuutalbum ‘Shadowlands’. In 2020 brachten ze opvolger ‘Where Vultures Know Your Name’ uit, wederom een ijzersterke death metal plaat. De band speelde in 2020 al op onze DMF-onlinestream, maar we hebben de heren graag terug!

Sacred Reich zal ook niet komen, daar zijn we op dit moment nog een vervanger voor aan het zoeken. Zodra we meer weten, maken we dat bekend.

De headliners hebben ons laten weten dat ze nog steeds zullen komen, zoals het er nu voor staat. En bij de Europese acts is er ook geen aanleiding om te denken dat ze niet kunnen komen. Zelfs voor de speciale Bay Area Interthrashional show zijn er op dit moment geen beren op de weg, alhoewel er wel een beetje geschoven zal moeten worden met muzikanten die ook met hun band op Dynamo Metalfest zouden staan.

#dynamometalfest #dynamometalfest2021 #dmf21

TICKET UPDATE

Had al jij een ticket gekocht voor Dynamo Metalfest 2020? Dan heb je reeds een email van Ticketmaster ontvangen. Hierin staat uitgelegd wat jouw opties zijn. Het komt in feite hierop neer:

Combi ticket 2020: Ondanks het feit dat de combi tickets in 2021 duurder zullen zijn dan in 2020 blijven de gekochte tickets in 2020 geldig voor 2021. Hier hoef je verder niks voor te doen.

Ticket voor vrijdag 2020: In 2021 hebben we geen vrijdag. Jij ontvangt je geld automatisch terug op je bankrekening. Je kunt dus opnieuw een ticket kopen voor Dynamo Metalfest 2021. Wij zien je uiteraard graag weer verschijnen.

Ticket voor zaterdag 2020: Had je een zaterdag ticket voor 2020? Die wordt automatisch omgezet naar een combi ticket zodat je twee dagen naar Dynamo Metalfest kan voor hetzelfde geld. Je hoeft hier niks voor te doen, je ontvangt hierover nog een mail.

VIP & Goldcard ticket: Hiervoor geldt hetzelfde als voor de combi tickets. Deze tickets blijven geldig voor 2021. 

Mocht je echt niet kunnen dan kun je via Ticketmaster een voucher of restitutie aanvragen voor een reeds gekocht 2020 ticket. Uiteraard kun je ook het bedrag voor je ticket doneren

Check de onderstaande socials voor meer informatie over dit festival