Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Dynamo Metalfest 2020 gaat live online

19-06-2020

Dynamo Metalfest 2020 gaat live online

Dynamo Metalfest 2020 gaat vanwege niet nader gespecificeerde redenen niet door. Maar toch ook weer wel. Dit jaar is er een live online streaming event, met enkele speciale gasten. Trap je grasveld dus stuk, bestel een Dixi en ach, kom, neem er eens een drankje bij. Er zijn slechts 100 kaarten beschikbaar, dus nu waarschijnlijk al niet meer, voor het evenement op 17 en 18 juli.

De officiële verklaring van het festival:
Niks doen vanwege corona? Lukt ons niet! Dus we zijn heel blij dat we kunnen aankondigen dat we toch een soort van festival zullen organiseren op 17 en 18 juli, volgende maand dus, in het weekend dat we eigenlijk Dynamo Metalfest zouden doen. Je ziet wel meer festivals nu komen met een stream met archiefopnames. Wij hebben zes bands bereid gevonden om een nieuwe set te gaan spelen. Dat doen ze vanuit de Effenaar in Eindhoven. Maar daar kan geen publiek bij aanwezig zijn. Dus hebben we het IJssportcentrum bereid gevonden om de deuren te openen voor 100 bezoekers per dag. We willen zoveel mogelijk verschillende mensen de gelegenheid geven om hierbij, met ons, aanwezig te zijn dus er zijn geen combi tickets verkrijgbaar.

Wat kun je verwachten? Nou, onze fameuze artiesten-lounge barbecue met de Bacon Explosions zal nu ook toegankelijk zijn voor iedereen bijvoorbeeld, er is bier, we hebben een groot scherm waarop de bands te zien zullen zijn en we zullen live reportages maken en de bands interviewen voor LNTV. Oh ja, en met 100 man is er plek zat voor alle noodzakelijke covid-19 maatregelen die we in acht dienen te nemen. Maar dat is dan ook de max. Heb je geen zin om naar de ijsbaan te komen (we kunnen ons het haast niet voorstellen), dan kun je de livestream gewoon vanuit je tuin, vanaf je bank, of waar dan ook met een internetverbinding gratis kijken, onder andere via loudnoise.tv, ons online tv-kanaal waar we ook iedere donderdagavond een metalprogramma verzorgen.

Ok, allemaal leuk en aardig maar welke bands spelen er dan? We hebben niet de minste Nederlandse bands geprogrammeerd! De volledige line up is Legion Of The Damned, Heidevolk, Martyr, For I Am King, Graceless en last but not least Inferum! En er zullen bijdragen zijn van diverse bands die op het festival zouden spelen. Maar wat dat verder inhoudt, daar komen we later op terug. Kaarten voor het bijwonen van dit exclusieve ‘festival’ op de IJsbaan kosten 12,50 en maar we hebben ook bundels met een exclusief ‘i was there’-t-shirt die je alleen in de voorverkoop kunt kopen. Zo’n bundel van ticket met exclusief shirt kost 32,50 euro. De voorverkoop start op vrijdag 19 juni. We verwachten dat de tickets hard zullen gaan, dus wacht niet te lang.

Overigens komt de opbrengst van de kaartverkoop voor het grootste deel ten goede aan de bands dus je steunt niet alleen ons maar vooral ook de bands. We zien je graag op 17 of 18 juli in Eindhoven! Als je al een ticket had voor Dynamo Metalfest, dan blijft die gewoon geldig voor volgend jaar. via ticketmaster.nl kun je inzien wat je opties zijn met betrekking tot je ticket”

SPECIAL SHIRT VERKRIJGBAAR

Check de onderstaande socials voor meer informatie over dit festival