Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

SLIPKNOT KOMT OP 28 JANUARI NAAR ZIGGO DOME

22-08-2019

Op dinsdag 28 januari komt de Amerikaanse metalband Slipknot naar Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van hun Europese tournee die in het teken staat van het onlangs verschenen nieuwe album We Are Not Your Kind. De special guest voor de show in Ziggo Dome is de deathmetalband Behemoth. De kaartverkoop start vrijdag 6 september om 10 uur via Ticketmaster.

Met nieuwe maskers, een geheel nieuwe touropzet en nieuwe muziek is Slipknot klaar voor hun show in Ziggo Dome. Eerder deze maand verscheen het nieuwste album van de Amerikanen genaamd We Are Not Your Kind. Met dit album veroverde Slipknot de nummer één positie in de hitlijsten in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië, Canada, Japan, Ierland, België en Finland. Daarnaast stormde ze de top 3 binnen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Italië, en Nieuw-Zeeland. Het album is dan ook overal met lovende kritieken ontvangen. De eerste drie singles Unsainted, Solway Firth en Birth Of The Cruel zijn uitgebracht met een door M. Shawn Crahan geregisseerde officiële muziekvideo. Alle drie de video’s gingen wereldwijd trending op YouTube en Unsainted stond wereldwijd op nummer één gedurende een volledige 24 uur. De band behaalde met de drie video’s meer dan 58 miljoen views in slechts twee maanden tijd.

SLIPKNOT
special guest: Behemoth
Dinsdag 28 januari | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 19:30 uur | Entree: Vanaf €64,40 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je hier. De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 6 september om 10 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Check de onderstaande socials voor meer informatie over deze band.