Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Nieuw festival IJzersterk kondigt volledige line-up aan

Lokaal talent flankeert grote namen van eigen bodem

01-03-2023

Nadat al eerder bekend werd gemaakt dat symfonische legende DELAIN zou optreden, is nu de complete line-up van het nieuwste Nederlandse metalfestival IJzersterk bekendgemaakt.  IJzersterk is het nieuwe festival vanuit Fort33 en wordt 9 juni 2023 in Leusden. 

Naast headliner Delain volgen nog meer bekende namen. Met God Dethroned, TankZilla, Bloodphemy, Shinigami, Shoot The Messiah, Darkness Within en Reformist is de line-up helemaal rond.

De organisatie van IJzersterk
“In de regio is de vraag naar metalfeesten en -concerten enorm groot”, vertelt Leroy de Raad, één van de organisatoren van IJzersterk. “Hoogste tijd dus dat metal een vaste plek krijgt. Met IJzersterk als buitenfestival willen we invulling geven aan de enorme behoefte van de metalliefhebber. Van een headliner als Delain hadden we alleen maar durven dromen. Dat we deze band gelijk voor onze eerste editie hebben kunnen boeken is voor ons nu al een grote overwinning. Als ik jou was, zou ik vrijdag 9 juni dus maar vrij nemen. Wij gaan voor goud!”.

IJzersterk vindt op 9 juni 2023 plaats op het buitenterrein van Cultuurpodium Fort33, Bavoortseweg 25 in Leusden. Kaarten kosten € 22,50 en zijn verkrijgbaar via www.fort33.nl. Meer informatie over
het festival kun je ook vinden op de Facebook pagina van IJzersterk

Social media