Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Zwarte Zaterdag II

Cthuluminati;
De illustere wereld van Lovecraft gecombineerd met de bijzonderste complot theoriën, vertaald naar muziek. Dat is wat je denkt te krijgen van de Nederlandse psychedelische metalband Cthuluminati.
Maar niets is minder waar. Terwijl je lekker staat te headbangen op de muziek van deze lokale band zijn de heren druk bezig met een brainwash methode die zijn weerga niet kent. Ga er dan ook niet heen als je niet klaar bent om je ziel te verkwanselen aan de machten die de nieuwe wereld orde vorm geven.
Het debuut Reliqideus is dan ook maar slechts een voorbode voor wat er nog komen gaat. En als je zo onverstandig bent om toch te komen, zal je overspoeld worden met een vernieuwd auditief algoritme die volgelingen van Cthulhu vernuftig doch extreem hebben ontwikkeld om de volgende stap van hun uitheemse plan te zetten.
U bent gewaarschuwd…

Adversarius.BlackMetal;
was formed around the summer of 2015 From the inner divine flame that burns in our hearts. Inspired by those who came before us. It has lead us to the left hand path to create hymns to the dark gods of chaos. Adversarius is a black metal band that honours thetradition.In 2017 we have released our demo: “Die With Your Prophet” and in 2018 released our E.P: “Across The Ageless Waters”. In those days we also started performing our live rituals. To deities from ancient times whom we praise and may chaos be the way Hail Satan, Hail Chaos, Hail the ADVERSARIUS!
Black Metal is Hatred and Intolarance!
https://www.facebook.com/Adversarius.BlackMetal

In Manus Tuas;
Black metal from the Netherlands! | NLBM |

Date

Feb 08 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Podium Gorcum
Gorinchem
REGISTER
QR Code