Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Zwammstein (Rammstein tribute) – Iron Made It (Iron Maiden tribute) – Fortress (Alter Bridge tribute) (uitverkocht)

Nederlands eerste Rammstein Tributeband: Zwammstein, brengt de muziek en show van hun helden met zo veel mogelijk vuur, passie en bewondering als maar mogelijk is. De combinatie van de sound en uitstraling, lichtshow en pyro effecten zorgt voor een unieke ervaring. Alle bezoekers zijn het dan ook met elkaar eens: ”Zeer origineel met een eigen twist”. Ook gaat de band de minder typische tracks niet uit de weg en de combinatie met de klassiekers wordt door de bezoekers van een Zwammstein show enorm gewaardeerd. Een Zwammstein concert is één groot feest en daarmee een ervaring die je niet mag missen!!!!

Diep geworteld in de Zaanstreek is Iron Made It voortgekomen uit een grote liefde voor scheurende gitaren en hemelsplijtende vocals. Jarenlange ervaring in het bandcircuit bracht in 2014 Jelle Poel (vocals), Jan Jaap Doeven (gitaar), Edwin Kuijper (gitaar), Hans van der Velde (basgitaar) en Frank Feenstra (drums) bij elkaar. Na een korte periode van repeteren konden ze de bühne op en was de rest geschiedenis. Ze spelen alle klassiekers en ook nieuw werk, met evenveel shreddende gitaarsolo’s, spandex en vlammen op het podium als je van het Engelse origineel zou verwachten!

Fortress is één van de weinige, meest vooraanstaande Alter Bridge tributes in Nederland en wordt gevorm door: Jan Jaap Doeven (lead gitaar (Tremonti partijen en backing), Emilio Bamio (ritme gitaar, Kennedy partijen), Romeo Doekhi (basgitaar en backing), Frank Feenstra (drums) en Jelle Poel (zang).
Alle leden zijn ervaren muzikanten en komen uit de Zaanstreek/ Purmerend. Ze hebben hun sporen verdiend in vooraanstaande regionale bands zoals Lucifers Playlist, Zwammstein, ONE The U2 Experience en Iron Made It.
Met de zeer succesvolle try-out (2018) in de Groote Weiver in Wormerveer is een start gemaakt met een veelbelovend live jaar. In 2019 wil de band zijn stempel drukken op het Europese tribute landschap en zal dit bewijzen door de wijze waarop Fortress een hommage brengt aan Alter Bridge.
Met Fortress Alter Bridge Tribute op de line-up van uw tribute evenement of festival is succes gegarandeerd!

Date

Oct 16 2020

Time

20:30 - 18:00

More Info

Read More

Location

Flux
Zaandam, Noord-Holland
REGISTER
QR Code