Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Voltage – Dave Vermeulen – Outside Revelation

Voltage maakt southern rock, bluesrock met een duidelijke Americana vibe. De band rondom frontman en zanger/gitarist Dave Vermeulen brengt op 1 mei 2020 hun derde studio album uit genaamd ‘Its About Time’.

Voltage

Met het nieuwe album gaat Dave Vermeulen terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon. Met z’n vieren in één ruimte, live opnemen en werken met de beste take. Het album ademt puurheid uit, alsof je naar een liveshow luistert. Geen makkelijk scorende muziek, maar echte liedjes onder andere gebaseerd op Dave’s eigen leven.

Dave Vermeulen

Dave Vermeulen had zijn persoonlijke doorbraak bij het grote publiek tijdens het avontuur van The Voice Of Holland seizoen 2015/2016, waar hij uiteindelijk tweede werd. Hij koos echter heel bewust om met zijn band Voltage door te gaan. Naast Dave bestaat Voltage uit Ruard Sanders, Kai Liebrand en Bart Candel.

Outside Revelation (support)

Support act Outside Revelation is een Heavy Groove Rockband met een vooruitstrevende sound. Ze hebben al het goede van de 70’s gepakt en dit in een moderne stijl gegoten. Maar het allerbelangrijkste, ze hebben er een hoop groove aan toe gevoegd! De band is beïnvloed door groepen als My Midnight Creeps, The Damn Truth, Rival Sons & Blackberry Smoke.

 


 

Dit evenement is verplaatst van vrijdag 8 mei als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.

Date

Dec 05 2020

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Luxor Live
Arnhem
REGISTER
QR Code