Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Visions of Atlantis – Ye Banished Privateers – Ad Infinitum

Visions Of Atlantis laveert tussen powermetal en symfonische rock. Dat doen ze al sinds het jaar 2000 en hoewel de band in de loop der jaren leden zag komen en gaan bleef elke bezetting trouw aan de uitgezette koers. Vorig jaar verscheen ‘Wanderers’, misschien wel het beste album uit de carrière van de band. Grootser geproduceerd dan ooit en uiteraard zijn de vocale duels tussen zanger Michele Guaitoli en zangeres Clementine Delauney weer een enorme troefkaart. We zagen eerder al dat deze band live van begin tot eind boeit. Voor iedere power- symfometal liefhebber die dat gemist heeeft of voor de mensen die nog een keer van een spectaculaire show willen genieten: hier is je kans!

Ye Banished Privateers
Dit gezelschap laat zich muzikaal inspireren door traditionele Ierse en Scandinavische folkmuziek en door piraten. Deze zeeschuimers zijn al een tijd onderweg en trotseren nu de woelige baren om zich aan te sluiten bij Visions Of Atlantis en Ad Infinitum . Met een nieuw album op zak is deze band klaar om podia door heel Europa te enteren.

Ad Infinitum
Naast haar werk voor bands als Rage Of Light en Warkings had Melissa Bonny de wens om ook haar eigen muzikale ideeën en wensen op plaat te vereeuwigen. Ad Infinitum begon als een project maar na het vinden van drie zeer getalenteerde muzikanten is het project inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige band.Dit kwartet maakt geraffineerde powermetal met uiteraard een hoofdrol voor de vocalen van Melissa Bonny die kan zingen als een engel maar net zo makkelijk klinkt alsof ze de hoofdrol heeft in The Exorcist. Ad Infinitum is nog maar net onderweg maar heeft alle kwaliteiten om uit te groeien tot één van de grootste bands in het genre én daarbuiten.

 

Date

Sep 17 2021

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Metropool (Saxion Zaal)
Enschede
REGISTER
QR Code