Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Visions of Atlantis – Ye Banished Privateers – Ad Infinitum

De Oostenrijkse symfonische metalband Visions of Atlantis laat zich inspireren door, de naam verraadt het al, de mythe van Atlantis. Het schip – met als kapitein drummer Thomas Caser – debuteerde in 2002 met ‘Eternal Endless Infinity’. Het album werd een bescheiden succes in de ondergrondse symfo-metal kringen en dat leverde ze een contract op bij Napalm. Sindsdien bevaart Visions of Atlantis de zeven zeeën, op zoek naar het mythische eiland en dat leverde zo’n zes albums op. Hun sterkste werk is echter hun voorlaatste; sinds ‘The Deep & The Dark’ (2018) en de entree van een nieuwe zangeres, de Française Clémentine Delauney, heeft het fregat pas echt de wind in de zeilen. Eind augustus kwam de opvolger uit: ‘Wanderers’, waarop ook de nieuwe mannelijke zanger te horen is: de Italiaan Michele Guaitoli neemt het stokje over van Siegfried Samer. Wie de bemanning op het schip ook is, het wordt sowieso A Journey To Remember!

Ditmaal nemen ze andere scheepslui mee, maar zeker niet de minste. Want de piratenbende van Ye Banished Privateers komt mee voor hun eerste clubshow in Nederland! Fans van Alestorm, maar juist ook de piraten die die band een bandje teveel flauwekul vinden, is dit warm aanbevolen. De Zwitserse alt. rockband Ad Infinitum, onder leiding van de frontvrouw Melissa, hijsen de zeilen en lichten het anker.

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus wordt deze show verplaatst naar dinsdag 21 september 2021. Gekochte tickets blijven geldig. 

Date

Sep 21 2021

Time

18:45

More Info

Read More
013 Tilburg

Location

013 Tilburg
Veemarktstraat 44, 5038 CV Tilburg
REGISTER
QR Code