Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Tyketto – August Life

Dit concert is verplaatst. Dit is de nieuwe datum, de oorspronkelijke datum was 8 mei 2020. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig!

De Amerikaanse rockband Tyketto scoorde in de jaren ’90 hits met nummers als “Forever Young”, “Wings”, “Seasons” en “Standing Alone”. Frontman Danny Vaughn lijkt letterlijk over de eeuwige jeugd te beschikken. Zijn stem heeft in al die jaren niets van zijn glans verloren.

Tyketto werd eind jaren ’80 opgericht door zanger Danny Vaughn. Na het uitbrengen van het tweede Tyketto album met de hit single “The End Of The Summer Days” (1994) valt het doek van de band. In 2004 kondigen de leden van Tyketto echter een reünie aan gevolgd door een succesvolle reeks concerten. Met de release van “The Last Sunset: Farewell 2007” lijkt er echt een einde te komen aan het Tyketto tijdperk. Niets is minder waar, in 2012 maken de rockers een ware comeback met de plaat “Dig in Deep”. Hun meest recente studioalbum, “Reach” werd uitgebracht in oktober 2016 en werd goed ontvangen door pers en publiek. Bijgestaan door drummer Michael Clayton Arbeeny, gitarist Chris Green (Pride, Furyon), Thunder bassist Chris Childs en toetsenist Ged Rylands (Ten, Rage of Angels) klinkt de sound van de band krachtiger dan ooit.

Date

Mar 19 2021

Time

20:30

More Info

Read More
Boerderij

Location

Boerderij
Amerikaweg 145 2717 AV Zoetermeer
REGISTER
QR Code