Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

The Perfect Tool (Tool tribute) – The Last Supper

De Amerikaanse band The Perfect Tool is naar eigen zeggen ’s werelds beste Tool Tribute band. Deze mening wordt echter gedeeld door vele mensen, waaronder Tool bandleden Adam Jones en Maynard James Keenan.

De muziek van Tool wordt omschreven als progressieve Metal, maar wordt de laatste jaren gedragen door een steeds breder publiek, zo stond de band als hoofdact op Pinkpop in 2006. De muziek kent poppy coupletten, meeslepende refreinen, maar kan je ook doen duizelen van de maffe maatsoorten, bizarre breaks en hypnotiserende intermezzo’s. Al deze facetten van hun idolen beheerst The Perfect Tool. En met toevoeging van video-projecties en andere productionele hoogstandjes krijg je met The Perfect Tool bovendien de totaalervaring van een echt Tool-concert!

Volgens Tool-zanger Maynard James Keenan zelf is The Perfect Tool de beste Tool-coverband van de planeet. En dat betekent dat je hoge verwachtingen mag hebben bij deze avond!

The Last Supper is een Canadese rockband die de planken gedeeld heeft met de groten der aarde. Ze speelden al meer dan 800 shows. De geoliede machine maakt het dan ook niet uit of ze het podium delen met Iron Maiden of Joe Cocker. Momenteel maken ze deel uit van de realityserie “Bands Without Borders”. Daarin worden ze gevolgd in hun poging om het record te vestigen om in 100 verschillende landen te spelen.

Date

Dec 01 2019

Time

16:15

More Info

Read More

Location

Bosuil
Weert, Limburg
REGISTER
QR Code