Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Breuklijn #2: The Exploited

Punx, Skins & Hardcorekids! Met de ‘infamous’ UVB-fests en de, in onze ogen legendarische, ’United Colours of Hardcore’ avonden nog vers in het geheugen is het tijd dat de niet meer zo recente geschiedenis, zich gaat herhalen.

De Pul wordt tijdens de upcoming “Breuklijn”-shows voor even het centrum van HC/PUNK Nederland. Vernoemd naar de breuk in onze aardkorst onder Uden, zijn wij klaar die lijn op de proef te stellen met een eerste hele dikke naam voor de tweede editie, namelijk: The Exploited!

The Exploited
De Schotse band The Exploited werd opgericht door ex-militair Wattie Buchan en John Duncan in het begin van de jaren tachtig. De tijd dat entertainment bestond uit voor de tv hangen, kijkend naar rotzooi of zittend in een bushokje drinkend en lijmsnuivend. ‘Punk rock is all you have’, zo omschrijft de band. De volgende single, het volgende optreden, dat is waar je het voor doet! Al snel voegden drummer Dru Stix en bassist Gary McCormack zich bij zanger Buchan en gitarist Duncan en The Exploited was geboren en liet zich niet temmen. Vol agressie vlogen de bands het circuit in Edinburgh binnen, wat vaak resulteerde in rellen.

The Exploited behoort tot de UK 82-punkgeneratie en komt naar Uden om te laten zien wat ze waard zijn. Riot starting, bouncer bashing, cop baiting, hotel trashing, foul talking, noise making, chaos causing, venue wrecking, government hating, rule breaking, piss taking, unrelenting, punk rocking.

Date

Oct 16 2020

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Pul
Uden, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code