Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Surhuizum Open Air 2021

soa (surhuzum open air) verplaatst naar 4 en 5 juni 2021

In verband met de corona-maatregelen moeten we de 3e editie van SOA verplaatsen naar volgend jaar en wel naar vrijdag 4 en zaterdag 5 juni 2021. Het is jammer dat SOA dit jaar niet door kan gaan, maar er is vanuit het bestuur alle begrip voor deze maatregelen.
Wij gaan nu vol aan de slag om het voor dit jaar geplande programma in 2021 zoveel mogelijk proberen te handhaven. Via deze site en de diverse sociale mediakanalen houden we je hier uiteraard van op de hoogte. Blijf of ga ons daar dus volgen.

tickets

We gaan er vooralsnog van uit dat SOA 2021 wel gewoon door kan gaan. Het is niet ondenkbaar dat we in 2021 de prijzen moeten verhogen of het maximaal aantal bezoekers moeten verlagen om aan de dan geldende maatregelen te kunnen voldoen. Reeds aangekochte toegangsbewijzen en vouchers voor consumptiemunten en merchandise blijven (zonder bijbetaling) geldig in 2021. Degene die een toegangsbewijs voor 2020 had gekocht is bovendien zeker van toegang tot SOA 2021.
Via de mail krijgt een ieder die al kaarten had gekocht binnenkort persoonlijk bericht. In dat mailbericht staat ook aangegeven hoe en tot wanneer je eventueel een refund voor gekochte tickets/vouchers aan kunt vragen. Omdat SOA de servicekosten voor tickets voor haar rekening neemt en er ook weer servicekosten betaald moeten worden voor een terugbetaling, kun je er ook voor kiezen om (een deel van) je refund aan SOA te doneren. Zo houden wij met zijn allen SOA betaalbaar. Het liefst zien we je op 4 en 5 juni 2021 natuurlijk met je reeds aangekochte ticket op SOA. Oant dan, oant SOA!

————————————————————————–

Net als in 2019 is SOA ook in 2020 weer een tweedaags festival. Vrijdagavond 5 juni is omgedoopt tot Classic Rock Night. De bands Wieke Rocks, Conehead en Tess & her Highway Patrol spelen op vrijdagavond nagenoeg uitsluitend herkenbare rockcovers.
Op zaterdag 6 juni zullen er, naast enkele bands met eigen werk (Steelshock en Incursion Dementa), een viertal Tributebands optreden. Uit Duitsland komt Europa’s meest opmerkelijke (all female) AC/DC tributeband “She’s got balls”. Deze geheel uit vrouwen bestaande band speelt op onnavolgbare wijze het repertoire van AC/DC. Voor de fans van Slayer heeft de organisatie het Duitse Slayensemble gecontracteerd. De derde tributeband die is vastgelegd is “the Art of Pantera”. Deze band heeft de afgelopen jaren met onder meer optredens op het bekende Graspop in Belgie haar sporen ruimschoots verdiend. Het Nederlandse Van Hagar is met haar tribute to Van Halen de vierde tributeband die op SOA 2020 zal optreden.
Net als de eerste beide edities wordt SOA ook dit jaar weer op dezelfde unieke locatie in het buurtschap “Ophûs”, in de volksmond “de Pûs” (fonetisch: de Poes) genoemd, gehouden. Dankzij de vele sponsoren en vrijwilligers is het mogelijk om zowel de entree als ook de consumpties (2 euro per munt) relatief goedkoop te houden. Combikaarten voor de vrijdag en de zaterdag kosten slechts 20 euro per stuk en zijn, zolang de voorraad strekt, uitsluitend online verkrijgbaar. Voor meer info: http://www.soa.frl of facebook.com/soa.frl.

Date

Jun 04 2021 - Jun 05 2021

Time

15:00

More Info

Read More

Location

Pûs
Surhuizum, Friesland
REGISTER
QR Code