Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Semblant – As I May – Secret Rule – Crusade of Bards

Liefhebbers van donkere Gothic Metal opgelet. De Braziliaanse topformatie Semblant komt naar Baroeg. Alle klassieke ingrediënten heeft de band voor je in petto. Zwaar klinkende gitaren, accuraat drumwerk en uiteraard een zanger én zangeres. Met teksten die handelen over vampieren en andere mystieke thema’s is dat natuurlijk een kat in ’t bakkie. De formatie maakt de oversteek naar Europa omdat ze een nieuw album uit hebben en ze willen jou graag overtuigen van hun kunsten.

Naast Semblant hebben we ook het Finse As I May voor je in petto. Dit kwartet bestaat sinds 2016 en speelt melodieuze metal. Denk aan een mix van In Flames en Amorphis met een moderne sound.

En dan hebben we ook Secret Rule nog voor je. Deze Italiaanse band rond zangeres Angela Di Vincenzo speelt opzwepende metal in het straatje van Delain. Begin 2020 verschijnt het nieuwste album.

Het Spaanse Crusade Of Bards is een nieuwe telg in de symfonische metalwereld. Op het debuut “Tales Of Bards & Beasts” uit 2019 speelt het thema piraten een belangrijke rol. Arrrrr!

Date

Apr 03 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code