Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Rudeboy (Urban Dance Squad) & Green Lizard (Tribute to the nineties) – Mikki Wood

The nineties are back! Op 21 december welteverstaan. Rudeboy (Urban Dance Squad) en Green Lizard hebben de handen weer ineen geslagen voor Tribute to the Nineties. In 2017 stonden ze hier al met een uitverkochte ‘Tribute to Nirvana’.

Na drie succesvolle club en twee festival tours in Nederland wordt de Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard verlengd met een nieuwe se set nummers van o.a. Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys en Alice In Chains. De Urban Dance Squad nummers worden uitgevoerd door de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers.

Green Lizard
Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

Silver Surfering Rudeboy
Zanger/rapper van de meeste legendarische Nederlandse band Urban Dance Squad.

Support komt van de nieuwste sensatie in gitaarrockland: Mikki Wood. Kom op tijd want dit trio is meer dan moeite waard.

Date

Nov 02 2019

Time

19:30

More Info

Read More

Location

dB's
Utrecht
REGISTER
QR Code