Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Robert Jon & The Wreck

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Een van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Dit betreft ook het concert van Robert Jon & The Wreck.

Het concert is verplaatst naar 15 mei 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.

Robert Jon & The Wreck is niet zomaar Southern Rock

De band geeft een eigen draai aan dit genre, met meer soul en meer blues. Je hoort flarden Lynyrd Skynyrd, dan weer intense soul- & blues-invloeden en kort daarna doet de harmonieuze samenzang en gitaar je weer aan The Allman Brothers denken.

Live is de band een absolute sensatie. Bezoekers van het Moulin Blues Festival kunnen erover meepraten. Ze speelden binnen een mum van tijd de hele tent plat. Zelf vat de band uit Orange County, Californië, hun muziek in drie woorden samen: ‘Music, Miles and Whiskey’. Een absolute aanrader voor liefhebbers van The Allman Brothers, Lynyrd Skynyrd, Blackberry Smoke, The Marcus King Band en Nathaniel Rateliff and the Night Sweats!

Date

May 15 2021

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Victorie
Alkmaar
REGISTER
QR Code