Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Rhapsody Of Fire – The Unity – Skeletoon

Als je aan melodieuze power metal en Italië denkt, kom je al snel bij Rhapsody Of Fire uit. Deze band brengt aanvankelijk sinds de jaren 90 onder de naam Rhapsody hun albums uit. In 2006 plakken ze daar Of Fire aan vast. Dat betekent overigens niet dat er muzikaal iets veranderd. De bombastische, symfonische metal, die regelmatig aan soundtracks voor fantasy films doet denken, staat als een kasteel. In 2019 verschijnt het 13e studioalbum ‘The Eighth Mountain’ waarop de magische klanken van deze heren vakkundig tevoorschijn worden getoverd.

Ook The Unity is van de partij. Deze eenheid rond Gamma Ray drummer Michael Ehré en gitarist Henjo Richter levert een portie power metal af zoals ze dat alleen in Duitsland kunnen. Na de oprichting in 2016 zijn er twee albums verschenen en staat nummer drie op punt van uitkomen.

Het Italiaanse Skeletoon zal in Baroeg op veel bijval kunnen rekenen. We weten namelijk dat we veel fans van het happy metalgenre rond hebben lopen. Dus lekker positief klinkende power metal in het straatje van Helloween of Freedom Call. Check het laatste album ‘They Never Say Die’ maar eens.

Date

Feb 19 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code