Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

UITGESTELD – Pearl Jam – White Reaper

Pearl Jam gaat in juni en juli 2020 op een dertien-daagse Europese tour. Deze zomertour van de band begint op 23 juni in Frankfurt en eindigt op 22 en 23 juli in Amsterdam. De tour bevat vier festival-headlinespots, op Lollapalooza Stockholm en Parijs, Rock Werchter en BST Hyde Park.

Special guests Pixies, IDLES en White Reaper wisselen elkaar af als opener van de shows. White Reaper is de special guest tijdens de show in Amsterdam.

De Europese tournee van Pearl Jam in 2020 betekent het eerste optreden van de band in Frankfurt sinds 1992, in Boedapest sinds 1996 en in Zürich sinds 2000.

Een speciale pre-sale voor alle niet-festivaldata begint vandaag voor de huidige Pearl Jam Ten Club-leden die zich tot en met 1 december 2019 hebben ingeschreven.

12 Days of Pearl Jam:
Om de feestdagen in gang te zetten, lanceerde Ten Club vandaag “12 Days of Pearl Jam”. Twaalf van Pearl Jam’s Kerst-singles worden voor het eerst beschikbaar gemaakt op alle streaming platformen en als onderdeel van een Kerst-playlist op Spotify.

Over Pearl Jam
22 oktober 2015 geldt officieel als het 25-jarig livejubileum van Pearl Jam. Tien studioalbums, honderden unieke live optredens en officiële live bootleg releases later wordt de band nog steeds geprezen en is uiterst succesvol. Pearl Jam verkocht meer dan 85 miljoen albums wereldwijd en werd in 2017 aan de Rock and Roll Hall of Fame toegevoegd.

Date

Jul 23 2020

Time

08:00

More Info

Read More

Location

Ziggo Dome
Amsterdam-Zuidoost
REGISTER
QR Code