Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Monsters of Metal (tribute bands)

Op vrijdag 20 september is het tijd voor Monsters of Metal. Hét evenement voor de echte metal liefhebber met op het affiche: Silverwolf (tribute to Judas Priest), Knucklehead Death Punch (tribute to Five Finger Death Punch) en Psycho (tribute to Slipknot).

Silverwolf

Silverwolf is een tribute aan de legendarische band Judas Priest. Judas Priest, dé grondlegger van Heavy Metal, is actief sinds 1974. Judas Priest is een grote invloed en inspiratie geweest voor verschillende generaties van muzikanten en Hardrock- en Heavy Metal groepen wereldwijd. De muziek van “The Priest” telt miljoenen fans vanuit alle continenten.

De band Silverwolf is opgericht in 2013 door een groep bevriende muzikanten, die al vele jaren genoten van de muziek van “The Priest”. Het was tijd om deze passie te delen op het podium en om dit ongelooflijke répertoire te laten ontdekken of herontdekken, die de Rockgeschiedenis zal markeren als één van de pijlers van zijn stichter. De muzikanten van Silverwolf  en de bemanningsleden van de groep bundelen hun talenten, expertise en passie voor muziek om de meest krachtige eerbetoon aan Judas Priest te bieden tot nu toe!

Knucklehead Death Punch

Knucklehead Death Punch is de eerste officiële tribute to Five Finger Death Punch. Five Finger Death Punch is een Amerikaanse metalband uit Las Vegas, Nevada. De band is in 2005 gevormd. De naam van de band komt van de naam van een aanval uit de film Kill Bill. De band bestond aan het begin uit de zanger Ivan Moody, de gitaristen Zoltan Bathory en Caleb Bingham, bassist Matt Snell en drummer Jeremy Spencer. Bingham verliet de groep in 2006 en werd opgevolgd door Darrell Roberts die in 2009 op zijn beurt plaats maakte voor Jason Hook. Matt Snell verliet de band in 2010 en werd op gevolg door Chris Kael.

Knucklehead Death Punch is opgericht in het najaar van 2017 in samenwerking met Artist Agency Tributeband.nl. Doelstelling van de band is de muziek van 5FDP niet zomaar klakkeloos na te spelen maar compleet met een weergaloze show de fans ondersteboven te spelen. Na een aantal uitgebreide audities is de band gevormd met alleen top muzikanten en vooral een zanger die zowel muzikaal, vocaal en visueel in het plaatje passen. En dat is gelukt! Alle hits zullen de revue passeren. Zijn jullie klaar voor deze super tribute to 5FDP? Laat zien dat je een echte fan bent:
Put The Red Hand On Your Face en de band zal je bedanken.

Psychosocial

Deze volledig op Slipknot-gerichte tribute band vertaalt de gestoorde metal-gekte van de 9 mannen uit Des Moines, Iowa naar het lokale podium. Met monsterachtige energie, een explosieve performance, compleet met maskers en kostuums maakt deze Tilburgse band een absolute knaller. Ze grijpen terug naar alle verschillende tijden van de band, zoals het debuutalbum en Iowa, maar ook van The Subliminal Verses, All Hope Is Gone en The Grey Chapter spelen ze nummers die de Maggots willen horen en mee schreeuwen. Do you know what time it is? It’s time to go Psycho-Fucking-Social!!

Date

Sep 20 2019

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Gebouw-T
Bergen Op Zoom, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code