Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Ecstatic Vision – Temple Fang

We zijn in Nijmegen dol op dubbelprogramma’s. En helemaal wanneer het twee geweldige hard rockende bands betreft die live altijd tot het gaatje gaan. En daar is vanavond absoluut sprake van met Ecstatic Vision en Temple Fang.

Het Amerikaanse kwartet van Ecstatic Vision klinkt als het trippy broertje van The Stooges, Monster Magnet en Hawkwind. Lange opwindende psychedelische nummers met fuzzy riffs en uitwaaierende gitaarsolo’s is waar ze goed in zijn. Een live band pur sang, optredens leiden niet zelden tot waanzinnige sonische uitspattingen. Het nieuwe album verschijnt binnenkort via Relapse Records.

Temple Fang kan gezien worden als het Nederlandse equivalent van Ecstatic Vision en is nog immer het best bewaarde rock geheim van ons land. Maar niet voor lang meer, want de heren zijn de laatste tijd alleraardigst bezig om een live reputatie op te bouwen waar je ú tegen zegt. De shows op Sonic Whip en FortaRock waren allebei verpletterend goed. De combinatie van seventies rock met americana, aangevuld met spacey sounds en cleane vocalen zijn een lust voor het oor en waar de energie van af spat!

Verplichte kost voor liefhebbers van The Grateful Dead, Earthless, Captain Beyond, Blue Öyster Cult en Hawkind.

Date

Oct 24 2019

Time

22:00

More Info

Read More

Location

Merleyn
Nijmegen
REGISTER
QR Code