Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Brothers of Metal – Elvenking

Twee unieke Metalbands bundelen hun krachten tijdens deze machtige co-headliner-tour!

De hype is real! Je moet echt onder een rots hebben gezeten als je nog niet van deze fantastische act hebt gehoord! Brothers of metal bestaat ​​uit acht krachtige Viking-krijgers die afkomstig zijn uit het glorieuze koninkrijk Falun, ver in het noorden. Falun is een machtige stad die in het donkere ijzeren bos ligt waar alleen echte metal krijgers wonen. Brothers of metal verteld unieke verhalen over eindeloze avonturen, veldslagen en goden zoals je deze nog nooit eerder gehoord hebt en staat ​bekend als de sterkste metal band in de negen rijken.

Al ruim 20 jaar maken deze toonaangevende muzikanten krachtige metalmuziek met Folk invloeden. De Italiaanse Folk Power Metal-band Elvenking hoort dan ook tot de belangrijkste en meest unieke band in zijn scene.

In 2019 verscheen hun tiende meesterwerk, ‘Reader Of The Runes – Divination’. Dit conceptalbum is een avontuurlijke reis naar een mystieke wereld van runen, magie en oude krachten ver weg van het zichtbare en is het meest epische album dat  ELVENKING ooit heeft opgenomen.

Zondag 12 Januari beloofd een bijzonder avontuurlijke avond te worden!

Date

Jan 12 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Melkweg
Amsterdam
REGISTER
QR Code