Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Brand X – Brian Cummins (Peter Gabriel tribute)

De Britse pioneers in fusion jazzrock, Brand X komen naar de Boerderij voor een exclusieve show op het Europese vasteland! De band met gitarist/toetsenist John Goodsall en bassist Percy Jones toert momenteel succesvol door de VS met hun ‘Reunion Tour’.

Fusion jazzrock band Brand X was in de jaren 70 een sideproject van Phil Collins, voordat hij solo succesvol werd. Brand X is in de loop der jaren altijd nieuwe muziek blijven produceren, ook zonder Collins. In 2016 besloten zij weer op pad te gaan, met John Goodsall en Percy Jones uit de originele line-up. The Reunion Tour startte in Noord-Amerika en ook in 2017 en 2018 bleven zij toeren. Ook werd het live-album “But Wait … There’s More“ uitgebracht. In 2018 volgde er nog een live-album, genaamd “Locked & Loaded” plus hun eerste Blu-ray “Live From The Rites Of Spring Festival”.

Voorprogramma

Gabriel Played Live by Brian Cummins

Brian Cummins kennen we als de charismatische zanger van The Carpet Crawlers en Mick Pointers Marillion’s Script For A Jesters Tear. Vandaag kruipt hij in de huid van Peter Gabriel. Gewapend met een gitaar en een berg effectapparatuur, zal Brian nummers als ‘Sledgehammer’, ‘Games Without Frontiers’ en ‘Solsbury Hill’ vertolken op de van hem bekende wijze. Dus de perfecte concertavond voor alle fans van Peter Gabriel en Engelse humor.

http://www.carpetcrawlers.com/the-band/brian-cummins/

Date

May 09 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Boerderij
Zoetermeer
REGISTER
QR Code