Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Axel Rudi Pell

Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus is de show van Axel Rudi Pell verplaatst van 9 mei naar zaterdag 1 mei 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig; bezoekers die een ticket hebben gekocht via onze website zijn inmiddels via onze mailing op de hoogte gesteld.

Al sinds zijn solodebuut ‘Wild Obsession’ (1989) profileert Axel Rudi Pell zich als een virtuoos gitarist met een heel eigen stempel, maar ook als een muzikant die zelden of nooit het melodieuze aspect in zijn songs uit het oog verliest. De Duitse snarenplukker werkte door de jaren heen samen met andere topartiesten zoals drummers Jörg Michael, Mike Terrana en Bobby Rondinelli (sinds 2013) en zangers Rob Rock, Jeff Scott Soto en Johnny Gioeli. Laatstgenoemde draait ondertussen al 20 jaar mee in de band. Nadat hij in 2019 zijn dertigjarige jubileum tour heeft afgerond komt Axel in april 2020 met een gloednieuw album en een tour waarbij hij Iduna aan zal doen!
De sympathieke Duitse gitarist telt dankzij zijn bijzondere speeltechniek en effectieve riffs als één van de masterminds in heavy metal. Denk muzikaal aan de hardrock zoals Rainbow en verwante acts die in de jaren 80 brachten. Ben je meer fan van het oudere werk? Niet getreurd, er zal deze avond ruimte genoeg zijn voor de grote classics als Forever Angel, Broken Heart en Silent Angel!

Informatie over de special guest volgt nog.

Date

May 01 2021

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Iduna
Drachten, Friesland
REGISTER
QR Code