Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

A tribute to Lemmy Kilmister: Snaggletoöth – Speedmobile – Fill Koffins – Snake Bite Love

Motörhead was de ‘loudest, hardest rocking band’ van de laatste decennia. Met het overlijden van frontman Lemmy op 28 december 2015, kwam er een einde aan een tijdperk. Lemmy was voor veel muzikanten en fans een ware inspiratiebron, Lemmy Is God wordt door velen gepredikt en nog altijd wordt zijn leven gevierd.

Sinds 2016 organiseert MEZZ een groots eerbetoon aan de heer en meester van Motörhead, in 2019 doen we daar (op zijn sterfdag) nog een schepje bovenop! In drie verschillende zalen is er van alles te doen, te zien, te horen en te proeven!

Om 19.30 uur opent de Sunset Strip die je toegang geeft tot de Rainbow Bar & Grill, de Whisky A GoGo en de main stage. In de Rainbow Bar & Grill kun je genieten van een hapje, drankje en ‘Snake Bite Love’ met hun akoestische tribute aan Motörhead. In de Whisky A GoGo kun je op de foto met Lemmy, laat je een tattoo zetten of proef je whiskey.

In de main stage geven traditiegetrouw Snaggletoöth en Speedmobile Lemmy een waardige tribute te geven. Snaggletoöth is al jaren de beste Motörhead-tribute van Nederland. Lloyd ‘Kiltmister’, John JFK en Roel ‘Rule’ houden samen de nalatenschap van Lemmy alive and kicking. Speedmobile bestaat uit Bartman & Bart van Peter Pan Speedrock die samen met Jeroen Haamers van Batmobile wederom een knetterharde show komen neerzetten. Fill Koffins is het soloproject van Robert Lambregts, leadzanger van Milwauke Wildmen. Hij komt gewapend met zijn dikke Gretsch, trashy drumkit en tintelende Fender amp waarmee hij strak gepolijste, maar onversneden garage rock ’n roll gecombineerd met gruizige rockabilly exotica, gladgestreken klassiekers en piratenzender instrumentals.

Date

Dec 28 2019

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Mezz
Breda
REGISTER
QR Code