Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Testament komt terug naar Dynamo Metalfest

26-11-2020

De Thrashlegende keert terug naar zijn tweede thuis EindhovenTestament komt naar Dynamo Metalfest! De Bay Area Thrashers speelde in 2017 al op ons festival maar kampte toen met “technical difficulties”. Hoogtijd om dit in te halen, wat geen probleem is voor deze heren. Ze spelen één van de maar liefst drie headline shows op de zaterdag (Samen met Heaven Shall Burn en Bay Area Interthrashional). Met de in 2020 uitgekomen plaat; “Titans of Creation” en een grote berg klassiekers op zak, wordt dit een feest van herkenning.

Naast deze nieuwe toevoeging krijg je natuurlijk veel meer op Dynamo Metalfest. Beide dagen spelen er namelijk veel bands en hebben we een dag vullend programma. Op dit moment zijn de volgende bands al bekend: Amon AmarthHeaven Shall BurnBay Area InterthrashionalSacred ReichCandlemassMunicipal WasteClutchThe Black Dahlia MurderUnleash The ArchersRings Of SaturnJinjerFirewind en Dress The Dead. Hier komen natuurlijk nog een aantal namen bij. Houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws.

TICKET UPDATE

Had al jij een ticket gekocht voor Dynamo Metalfest 2020? Dan heb je reeds een email van Ticketmaster ontvangen. Hierin staat uitgelegd wat jouw opties zijn. Het komt in feite hierop neer:

Combi ticket 2020: Ondanks het feit dat de combi tickets in 2021 duurder zullen zijn dan in 2020 blijven de gekochte tickets in 2020 geldig voor 2021. Hier hoef je verder niks voor te doen.

Ticket voor vrijdag 2020: In 2021 hebben we geen vrijdag. Jij ontvangt je geld automatisch terug op je bankrekening. Je kunt dus opnieuw een ticket kopen voor Dynamo Metalfest 2021. Wij zien je uiteraard graag weer verschijnen.

Ticket voor zaterdag 2020: Had je een zaterdag ticket voor 2020? Die wordt automatisch omgezet naar een combi ticket zodat je twee dagen naar Dynamo Metalfest kan voor hetzelfde geld. Je hoeft hier niks voor te doen, je ontvangt hierover nog een mail.

VIP & Goldcard ticket: Hiervoor geldt hetzelfde als voor de combi tickets. Deze tickets blijven geldig voor 2021. 

Mocht je echt niet kunnen dan kun je via Ticketmaster een voucher of restitutie aanvragen voor een reeds gekocht 2020 ticket. Uiteraard kun je ook het bedrag voor je ticket doneren

Check de onderstaande socials voor meer informatie over dit festival