Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Submit Fest zoekt Nederlands metal talent

12-03-2020

Aanmeldingen weer open voor selectie Nederlandse openingsact van Submit Fest 2020

Op 23 mei 2020 vindt alweer de vierde editie plaats van Submit Fest in Baroeg Rotterdam. Net als voorgaande edities is de organisatie weer op zoek naar Nederlands metal talent voor de selectie van de openingsact van het festival. Bands kunnen zich aanmelden vanaf 12 maart t/m 12 april om kans te maken.

Submit Fest focust zich op de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem, en dus wordt, net als voorgaande jaren, gezocht naar de beste Nederlandse support. De crew van Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generatie, en geeft daarom elke editie ruimte in de line-up aan een opkomende band.

Voor Submit Fest 2020 werden eerder Novelists FR (FR), LANDMVRKS (FR), Borders (UK), Suasion (BE) en 2 YEARS (NL) door de organisatie aangekondigd. Binnenkort wordt er nog één naam bekend gemaakt, waarna er nog een spot in de line-up overblijft voor een Nederlandse band.

Bands kunnen zich aanmelden via info@submitfest.nl. Voor de details en voorwaarden van de aanmelding kunnen de bands terecht op www.submitfest.nl

Submit – Supporting the scene together

SUBMIT FEST 2020
Zaterdag 23 mei 2020
Waar: Baroeg, Rotterdam
Zaal open: 15:00

Line-up:
Novelists FR (progressive metal / metalcore, FR)
LANDMVRKS (metalcore, FR)
Borders (progressive / metalcore, UK)
Suasion (cinematic rock / metalcore BE)
2 YEARS (metalcore, NL)
Tickets: Voorverkoop €19 (incl.), Entree  €20 (incl.) www.baroeg.nl
Facebook: http://www.facebook.com/SubmitFest/
Website: http://www.submitfest.nl

Check de onderstaande socials voor meer informatie over dit festival.