Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

UITGESTELD – Wilson & Wakeman

Reactie van het duo op hun website: “Unfortunately we will have to reschedule all our September shows in the Netherlands, Belgium and Germany to 2021.”

Dit concert wordt verplaatst. Een nieuwe datum volgt zo spoedig mogelijk. Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Mocht je onverhoopt verhinderd op de nieuwe datum zijn dan kunnen wij het volledige bedrag van je order restitueren. Er is een e-mail met meer informatie verstuurd naar alle ticketkopers.

Wilson & Wakeman komen terug naar Venlo! Dit rock-duo wist in april 2019 voor fantastisch concert in een uitverkochte Joriskerk te zorgen. Reden genoeg om de mannen uit te nodigen voor een concert in Grenswerk. Met Damian op zang en akoestische gitaar en Adam op piano, zang en akoestische gitaar. Ze spelen nummers uit hun individuele catalogi en van artiesten waarmee ze hebben samengewerkt. Dit alles wordt verweven met verhalen en herinneringen uit hun uitgebreide tourcarrière in deze niet te missen show.

Let op: dit is een speciale seated show. Er zijn slechts 200 plekken (stoelen) beschikbaar.

Date

Sep 09 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Grenswerk
Venlo
REGISTER
QR Code