Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Wilson & Wakeman

Dit is een vervangend concert van het eerder geannuleerde optreden van woensdag 8 april 2020. Eerder gekochte kaarten voor dat concert blijven geldig voor dit vervangende concert.

Het is bijna een jaarlijkse traditie aan het worden. Ook in het voorjaar van 2019 gaan Wilson & Wakeman weer samen op tour en daarbij mag een concert in Paradox natuurlijk niet ontbreken! Gezien de ervaringen van afgelopen jaren is dit een volle bak en een dolenthousiaste zaal. Een kaart kost via deze website in de VVK slechts € 17,50, aan de avondkassa betaal je € 22.00.

DAMIAN WILSON
Damian Wilson’s veelzijdigheid is vrij zeldzaam in de rockwereld; sinds hij debuteerde met de progrockband  Landmarq in 1992, heeft Damian er min of meer twee parallelle carrières op nagehouden. In de (progressieve) rockmuziek is hij al jaren een constante factor; als zanger bij ThresholdAyreonRick Wakeman en vele andere projecten. Daarnaast is hij actief als soloartiest. Hij heeft inmiddels vier albums, een compilatie album en DVD op zijn naam staan.

ADAM WAKEMAN
Adam Wakeman
 is vooral bekend als toetsenist van Ozzy Osbourne en Black Sabbath, maar ook als zoon van Yes-toetsenist Rick Wakeman waarmee hij 9 albums uitbracht. Daarnaast bracht hij 4 solo albums uit. Deze klassiek geschoolde pianist, laat zich niet beperken tot genre of muziekstijlen, Adam’s muziek gaat van klassiek tot rock en verder. Naast zijn bands Black Sabbath en Ozzy tourde hij ook intensief Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en vele anderen.

Date

Sep 04 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Paradox
Tilburg
REGISTER
QR Code