Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Thundermother

Ze hebben maar één doel: Rock ’n Roll World Domination! De Zweedse high voltage rock-’n-rollers Thundermother staan klaar om je te overspoelen als een hittegolf van geluid. Rock ’n’ roll, blues, punk en heavy metal; elke fan wordt meegenomen in hun energie!

Gitaargodin en oprichtster Filippa Nässil heeft het goed voor elkaar. In 2017 hervormde de hele band en ze had het niet beter kunnen treffen. Met Guernica Mancini als nieuwe frontwoman krijgen de nummers een unieke touch door haar blues-soaked stem, aangevuld door de harde ritmes van drummer Emlee Johansson en Majsan Lindberg op de bass. Hard rock hitmaker Soren Anderson, bekend van Glenn Hughes, Mike Tramp en Tommy Aldrige, zorgt voor een perfecte finishing touch. Het resultaat: een AC/DC Motörhead sound met moderne hard rock elementen en een heerlijke 70s groove.

Op 31 juli 2020 wordt hun nieuwe album ‘Heat Wave’ uitgebracht, waar voor het eerst sinds de oprichting elk bandlid aan meegeschreven heeft. Voor de release tour komen ze langs Simplon om ons mee te nemen in de levensstijl van hard rockers. Thundermother = rock ’n’ roll, dus laat niets je tegenhouden en wees erbij!

Date

Sep 18 2020

Time

20:45

More Info

Read More

Location

Simplon
Groningen
REGISTER
QR Code