Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

The Brew

The Brew & Black Mirrors voor exclusieve Nederlandse show naar Poppodium Volt Sittard op 30 april. De band maakt tijdens hun Duitse tour een klein uitstapje de grens over.

In 2010 bracht de band hun eerste album uit, nu 10 jaar later is het tijd om dit te gaan vieren. Met een uitgebreide tour waarbij ze slechts eenmaal naar ons land komen. Een exclusieve show dus Nederland. “A Million dead Stars” bracht de band meteen naar de top van de Europese charts. Een album waarmee de band meteen in de spotlight kwam en hun faam verdiende. In de jaren die volgde bracht het ze overal en volgde de fans ze door stad en land. Om die fans te bedanken werd nu deze tour op poten gezet, een dankjewel tour voor hun trouwe support. Verwacht de hits in een eigentijds jasje met de hoge energie die alleen The Brew brengt.

Om deze heerlijke avond extra glans te geven komt het viertal van Black Mirrors mee. De band onder leiding van zangeres Marcella Di Troi brengt de alternatieve rock, sjamanistische psy klanten en virtuoze en intieme stem samen tot een gecombineerde hypnotiserende sound.

Date

Apr 30 2021

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Volt
Sittard, Limburg
REGISTER
QR Code