Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Temple Of Rock (tribute bands): Up The Irons (Iron Maiden) – AC/DC UK (AC/DC) – Imitallica (Metallica)

Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij. Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat al sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia als Graspop (25.000 bezoekers), 013, Spa Tributefest (Belgie) en podia in Düsseldorf en Dortmund al voorbij zijn gekomen. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië.

Ook met Iron Maiden zelf heeft Up The Irons contact. Zo is er getourd met oud-zanger Paul Di’Anno, heeft Dennis Stratton (gitarist van het 1e album) shows meegespeeld, en is Steve Harris in Eindhoven zelfs de show komen bekijken en heeft backstage zijn complimenten uitgesproken. Met enige regelmaat is Up The Irons gast en deelnemer tijdens de voetbalwedstrijden die Iron Maiden in verschillende landen organiseert. Kortom, de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, wat je terugziet op het podium!

ACDCUK – Tribute to ACDC
Na meer dan zeven jaar uitgebreid touren wordt AC/DC UK beschouwd als de beste AC/DC tribute band van Europa. Met hun energieke live shows beslaan ze alle tijdperken van het AC/DC oeuvre, van “High Voltage” uit 1976 tot “Black Ice” uit 2008. Woon je een show van AC/DC uk bij, dan kun je rekenen op een berg aan hits. Denk aan Thunderstruck, Back in Black, Highway to Hell, Rock & Roll Damnation etc. Maar de hardcore AC/DC fan wordt ook niet vergeten met veel songs op de setlist die je normaal niet zo snel live hoort! Een AC/DC UK  show staat garant voor een knallende, vette show of zoals de band zelf zegt: “A high voltage rock n roll show!”

IMITALLICA is een METALLICA-tributeband uit Noord-Brabant. Liefde en respect voor de muziek van METALLICA staan bij deze mannen voorop. Sinds het najaar van 2003 is IMITALLICA door de strakke riffs en ijzersterke podiumpresentatie een graag geziene gast op festivals, in kroegen en in grotere zalen in Nederland, België en Duitsland.

IMITALLICA trakteert het publiek op de HARDSTE, VETSTE, UITDAGENDSTE en meest HEAVY nummers uit het omvangrijke repertoire van deze legendarische Amerikaanse Metalband. Het zwaartepunt van een IMITALLICA-show ligt echter bij de eerste vijf METALLICA-albums: ‘Kill ‘Em All’ (1983), ‘Ride The Lightning’ (1984), ‘Master Of Puppets’ (1986), ‘And Justice For All’ (1988) en ‘The Black Album’ (1991).

IMITALLICA combineert al 15 jaar een goeie pot METAL met een energieke, strakke en professionele show en viert de muziek van METALLICA graag samen met het publiek. Een mijlpaal is de ‘special 10 year anniversary show’ (oktober 2013) in een uitverkocht Dynamo in Eindhoven. Andere hoogtepunten waren de optredens op Paaspop in Schijndel (april 2014 en 2017) in een tot de nok toe gevulde Thunderbolt-tent, Tributeland in het Klokgebouw in Eindhoven (2016) en de drukst bezochte Nirwana Tuinfeest in Lierop (2017) ooit! Vanaf 2015 speelde IMITALLICA een aantal grotere shows met de Big 4 of Thrash-package. Een zeer geslaagde en HEAVY samenwerking met Covernant (Anthrax), Megaseth (Megadeth) en Player (Slayer).

Date

Mar 13 2020

Time

20:00

More Info

Read More
P3

Location

P3
Purmersteenweg 17, 1441 DK Purmerend
REGISTER
QR Code