Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

TATTOOFEST #12 2019

This is the 2019 editon number 12 of TATTOOFEST outdoor….!!
The MetalCore Band ANY GIVEN DAY has lots of fans in Germany and their home ground is Germany so…now it’s time to give them some attention in the Netherlands….come and check them out.!
the rest of the lin-up till now is;
Crazy Town (USA)
Ten Times A Million (NL)
Rg’s (B)
Toxocara (NL)
Zephyra (S)
Dead End (NL)
Terradown (NL)
In Arkadia (F)
Primitai (GB)
for pre-sale tickets mail to:tattoofest@outlook.com
click on header photo for more info.

Dit jaar 2019 is alweer onze 12 editie van TATTOOFEST Out-Door.!!
-Onze “afternoon Headliner” (dus middag) is CRAZY TOWN..!! deze Rap metal band scoorde in 2000 een hitje met “butterfly” maar ze maken ook lekkere crossover metal zoals Linkin Park, dus ook dit jaar weer een mooi gevarieëerd festival met ook Ten Times A Million, zij hebben al eens eerder op tattoofest gestaan..als voormalig Mandrake’s monster. Toxocara is al jaren bekend in de death metal scene en stond al eens op ons lijstje om ze op tattoofest uit te nodigen. The RG’s komen uit Belgie…leuk strakke rock band…doet het altijd goed bij een biertje in de zon. Terradown zijn de winnars van de metalbattle 2019 en daarom hebben zij ook een plaatsje verworven op ons podium.
Zephyra is een Female fronted Metalband uit Sweden die al een tijdje meedraaien en willen graag doorbreken in nederland dusss..bij deze een kans op tattoofest 2019.
Dead End is een old skool deathmetal band die al eerder in onze club gespeeld heeft en ja voor de kenner is dit duidelijk…Knallen!!
In Arkadia is een France Deathcore Band die al eens eerder op ons podium gestaan heeft.. ergens in 2014…word tijd voor een herhaling op ons buiten podium.
Primitai is de laatste wat we toevoegen ann onze line-up….een heavy/power metal formatie uit London….al 5 albums uit en voor ons een uitdaging om ze hier neer te zetten…kijken wat jullie er van vinden.

INFO OVER TATTOOFEST >>>
NEE….we zijn geen Tattooconventie…. maar we zijn een Rock-Metal Lifestyle Event die rond en in de Cult-Art Shop in Nijverdal plaats vind. Het gehele jaar door organiseren wij Rock en Metal Events binnen en buiten…of gecombineerd.
-Van bekende tot onbekende bands proberen wij zo’n gevarieerd mogelijk fest neer te zetten en omdat Gert-Jan Aaltink (tattoo-artiest/eigenaar en booker/bedenker) niet wil dat we in “hokjes” denken. Soms wel handig, zegt GJ maar meestal niet leuk gevarieerd. Ik ben zelf een liefhebber van het totale genre dus daarin is dat ook weer te vinden in wat we programeren.
-Wel hebben we vaak “gast” tattoo-artiesten die bij ons dan op die feesten werkzaam zijn. Wij nodigen ze dan uit.
Dus kom gewoon,,,..ook al heb je geen tattoo of heb je daar niets mee…iedereen is welkom….!

volg ons:
facebook.com/cultartclub
facebook.com/tattoofestnijverdal

Date

Aug 24 2019

Time

12:00

More Info

Read More

Location

Cult-art Shop
Nijverdal, Overijssel
REGISTER
QR Code