Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Status Quo

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, wordt het concert van Status Quo, dat zou plaatsvinden op 23 november 2020 in Ancienne Belgique geannuleerd.

——————————

De legendarische Britse rockers snijden een volgend hoofdstuk aan! Met een nieuwe tour, die in juni al van start ging en onder meer aan de Belgische kust neerstreek, maar vooral ook met… een 33ste studioalbum! En dat vieren de heren van Status Quo zoals het hoort. Status Quo 2.0, onder leiding van Francis Rossi, kondigt vandaag een reeks concerten aan voor 2020, en doet daarbij uiteraard ook ons land aan! Op 23 november 2020 staat Status Quo op de planken in de AB. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 20 september om 10u.

‘Backbone’ ligt sinds begin deze maand in de rekken. Een speciaal moment voor de band, want het is hun eerste plaat zonder de betreurde Rick Parfitt. Status Quo vond zichzelf opnieuw uit en nam eind 2018 elf prachtige tracks op in de studio van Rossi. De magie is nog steeds intact, en de groep is klaar om hun nieuwe werk ook live aan ons voor stellen. Het Engelse vijftal grijpt uiteraard ook rijkelijk uit hun rijke repertoire, met onder meer “In The Army Now”, “Rockin’ All Over The World”, “Whatever You Want” en “Caroline”. Zet het in je agenda!

Date

Nov 23 2020

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Ancienne Belgique
Brussel, België
REGISTER
QR Code