Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Stake – Crackups – Ramkot

Exit Steak Number Eight, lang leve Stake! De Wevelgemse snotapen Brent Vanneste, Jesse Surmont, Cis Deman en Joris Casier wonnen in 2008 HUMO’s Rock Rally met hun post- en sludge-metal. De groep speelde vervolgens op de grootste Belgische en Europese festivals en gingen mee op tournee met onder meer Mastodon, The Dillinger Escape Plan, Alice Cooper en Deftones. De riffs gieren, de drums beuken en de stem van Brent kermt tot elke liveshow een aanzwellende apothese kent. De nieuwe plaat ‘Critical Method’ bevat meer knipogen naar de jaren negentig en heeft een strakkere sound, maar barst nog steeds van die typische Stake-energie.

Caution: Crackups tends to blow up the speakers and your eardrums.

Crackups is een punkband uit de Kempen met leden van X!nk, Double Veterans, Psycho 44 en Sunpower. De groep speelt extreem luid, heeft een scherp gevoel voor melodie en schopte het in 2010 tot finalist van Humo’s Rock Rally. Verwacht muziek geïnspireerd door The Stooges, Black Flag en Devo en heel wat oorverdovende geluiden!

The three musicians of Ramkot are true devils of the decibels, beware!

Ramkot is een driekoppige band uit het Gentse die stevige rock-‘n-roll en hardrock speelt. Van alle decibelduivels maakt dit trio met hun helse muziek misschien wel het meeste kabaalDuizenden mokerslagen op je trommelvliezen!

Date

May 20 2021

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Casino
Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen, België
REGISTER
QR Code