Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Spidergawd – TankZilla

Zware gitaren, beukende drums, dreunende baslijnen. Deze avond is niet voor pussies! Spidergawd en TankZilla twee beestachtig goeie bands, komen de boel ff flink verbouwen met een mix van Rock, Stonerrock en psychedelic rock!

Spidergawd (NO)
De Noorse band Spidergawd met Per Borten op zang en gitaar, op drums Kenneth Kapstad (voorheen Motorpsycho), saxofonist Rolf Martin Snustad, en bassist Hallvard Gaardløs komt naar De Pul!
Spidergawd is een onverbiddelijke, genadeloze psychedelische rock ’n’ roll-formatie die felle gitaarsolo’s combineert met een ronkende baritonsax en een onovertroffen ritmesectie. Deze Noorse bazen laten overal waar ze komen een spoor van vernieling achter en een lach op het gezicht van het publiek. Met een nieuw album op zak trekken ze langs de festivals en poppodia.

“Stel je voor: MC5 speelt Motörhead met het geluid van Queens Of The Stone Age. Ik denk dat Spidergawd zo het best omschreven kan worden”, aldus Per Borten zelf.

TankZilla
Satan neukte een Panzer en het nageslacht is TankZilla. Zou zomaar kunnen. Wat er werkelijk gebeurde in de krochten van Eindhoven: nadat Peter Pan Speedrock definitief de plug eruit trok, stuitte zanger/gitarist Peter van Elderen op voormalig Wolfskop drummer Marcin Hurkmans. Zodra dit stel grondige muziekjunkies ging jammen, voelde het alsof hun motoriek verstrengeld was. In de Lichtstad sloegen de bliksems in en alle stoppen door.

Sinds die frankensteinerij zijn het elektromagnetische broeders met andere moeders. Dit tweekoppige monster heeft het platwalsvermogen van een dubbelgepantserde tank, gewapend met een arsenaal aan riffs en beats van Godzilla kaliber. In de geest van Repomen (Peters ronkende Roadburn alumni uit een vorig leven) wordt de asfaltgroove tot boogie gruis verpulverd. TankZilla slaat op tilt!

Date

Aug 23 2019

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Pul
Uden, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code