Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

UITGESTELD – Sky Architect

Door de verlengde lockdown kan dit optreden niet plaatsvinden. We gaan met de band op zoek naar een nieuwe datum! Als je al kaartjes hebt, blijven deze geldig.

‘Excavations of the Mind’, het debuutalbum van Sky Architect bestaat tien jaar. De band viert dit jubileum met een remix van het album. Ben je benieuwd hoe het debuutalbum zou klinken als de muzikanten van Sky Architect het nu zouden maken? Kom dan naar de unieke kleinschalige live show in de Boerderij! Verwacht een verrassende combinatie van oud en nieuw werk.

Sky Architect werd in 2008 opgericht en heeft inmiddels vier albums op haar naam staan. De band speelde de afgelopen jaren op festivals als Night of The Prog, Progpower Baarlo, Terra incognita (Quebec) en Summers End festival (Chepstow). Nu in 2020, tien jaar na het debuut van ‘Excavations of the Mind’, is de band de uitdaging aangegaan om een vernieuwde versie uit te brengen. Met de ervaring en kennis van nu ontstaan hierdoor indrukwekkende composities. Sky Architect heeft drie bonus tracks toegevoegd. Iets extra’s, om een beter inzicht te krijgen hoe Sky Architect ontstaan is en hoe de band live klinkt.

Date

Feb 20 2021

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Boerderij
Zoetermeer
REGISTER
QR Code