Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Sisters of Suffocation – Two and a Half Girl – Trouble Shot

Zin in een stevige avond vol death metal? Dan zit je deze avond goed! Deze schattig uitziende meiden van Sisters Of Suffocation brengen keiharde death metal waar je niet omheen kunt. Sisters Of Suffocation, oftewel S.O.S. zijn vastbesloten hun liefde voor extreme muziek te verspreiden💥

S.O.S. klimt in razend tempo naar de top van de Nederlandse death metal scene. De band begon in 2014 als een all female death metal band. Sinds kort heeft Kevin van den Heiligenberg zich gevoegd bij de band. De band heeft festivals bestormd als Eindhoven Metal Meeting, Stonehenge Festival, Zwarte Cross en Lowlands. Ter ere van het nieuwe album ‘Human Are Broken’ gaat de band op tour en daarbij mag een optreden in P3 niet ontbreken!

Naast S.O.S. komt Two and a Half Girl naar P3. Two and a Half Girl is een opkomende metalcore/hardrock band uit Utrecht. De krachtige stem van frontvrouw Juliët in combinatie met de harde riffs, poppy refreinen en breakdowns zorgen voor een direct herkenbare sound. Two and a Half Girl heeft energieke en strakke liveshow en zorgt ervoor dat er geen mogelijkheid bestaat dat het publiek niet bezweet en kapot naar huis terugkeert!

Troubleshot heeft haar oorsprong in 2011. Destijds nog enkel een project van bassist Marijn (Rijnes). Na een EP van 3 nummers is het project destijds weer in de koelkast beland tot halverwege 2016. De tijd was rijp om van Troubleshot een ware band te maken. In Niels (Wilma’s Lapdance, Isle of Tomorrow) werd als snel de juiste slagwerker gevonden. Al snel volgde Bas (Ileum, Isle of Tomorrow) op 2e gitaar. Op zang Frankie Who (Silent Commotion, Shameless). In deze samenstelling is hard gewerkt om een live set in elkaar te zetten. Korte ‘to the point’ rock nummers met een stevige inslag. ‘Bierdrink muziek’ zoals wel eens binnen de band wordt gesproken. Ofwel, muziek met een hoog ‘hoofd-mee-knik’ gehalte. Het eerste wapenfeit is in de vorm van een 5-nummer tellende EP ‘Revive’ op de wereld los gelaten. 2018 is het jaar dat de band voor het eerst serieus aan de bak gaat om het materiaal live door Nederland te verspreiden. Momenteel werkt de band hard aan de volgende EP met nieuwe bassist Jasper. 2019 gaat het jaar worden met veel nieuwe doelen en veroveringen!

20.30 uur doors
21.00-21.30 support Two and a half girl
21.45-22.15 support Trouble Shot
22.45-23.45 Sisters of Suffocation

Date

Sep 13 2019

Time

21:00

More Info

Read More
P3

Location

P3
Purmersteenweg 17, 1441 DK Purmerend
REGISTER
QR Code