Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Sick of it All – Comeback Kid – Cancer Bats – Additional Time

Het is intussen meer dan 30 (!) jaar geleden dan de New Yorkse band Sick Of It All het levenslicht zag en gevormd werd door de broers Lou en Pete Koller. De iconische hardcoreband en pioniers van de NYHC (New York Hardcore) zijn al sinds 1986 een inspiratiebron voor veel andere bands. Vooral in de jaren ’90 werd de band zeer succesvol na het verschijnen van hun album Scratch The Surface. Maar ook anno 2019 barsten de broertjes Koller nog steeds van de energie. Hun laatste album Wake The Sleeping Dragon! kwam vorig jaar uit en hierop bewees de band wederom hun eretitel als boegbeelden van de scene.

“Seventeen short vigorous bursts of pure punk energy. Lou (vocals) and Pete Koller (Guitar) have, along with Armand Majidi (drums) and Craig Setari (bass) have once again emerged to show everyone how it’s done.” – Echoes and Dust

Special guests: Comeback Kid / Cancer Bats

De deuren van de concertzaal openen om 19u30. De rest van het tijdschema van deze concertavond is op dit ogenblik nog niet gekend. Ten laatste om 12 uur op de dag van het concert wordt het hier gepubliceerd.

Voor dit concert worden geen cultuurcheques van Gate15 (voor Antwerpse studenten) aanvaard.

Date

Nov 07 2019

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Trix
Antwerpen (België)
REGISTER
QR Code