Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Saga

Helaas hebben we het concert opnieuw moeten verplaatsen, dit is de nieuwe datum. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig.

SAGA, de Canadese prog-rock legende, keert in 2021 terug voor een wereldtournee en zij slaan daarbij vanzelfsprekend de Boerderij niet over!

Met 21 studio-albums en 9 live-albums is SAGA een van ’s werelds meest toonaangevende progressieve rockbands. Vanaf de oprichting in 1977 zijn zij constant op tour geweest. In 2017 stonden zij ook nog in de Boerderij met hun Final Chapter Tour maar de band is daarna blijven opnemen en ze zijn terug!
SAGA bestaat uit: Michael Sadler (zang, keyboards, basgitaar), Ian Crichton (leadgitaar), Jim Gilmour (toetsen, klarinet, zang), Mike Thorne (drums, zang) en Dusty Chesterfield (basgitaar, toetsen).

Vanwege de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen betreffende het Corona-virus, is dit concert verplaatst van 13 maart naar 10 oktober. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig.
Let op: dit concert was uitverkocht maar omdat er nu kaarten geretourneerd worden, komen er soms kaarten vrij. Blijf het dus regelmatig proberen als je nog geen kaarten hebt!

 

Date

Nov 13 2021

Time

20:30

More Info

Read More
Boerderij

Location

Boerderij
Amerikaweg 145 2717 AV Zoetermeer
REGISTER
QR Code