Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Rudeboy (Urban Dance Squad) & Green Lizard (Tribute to the nineties) – Chauffeur

De mensen die eind 2018 bij de Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard in Luxor Live waren snappen waarom deze concertenreeks vervolgd wordt. De bijzondere samenwerking tussen de band die in Nederland experimenteerde met de mix van grunge, punk, hardrock en metal en de frontman van de Urban Dance Squad is weergaloos en superenergiek.

Green Lizard

Opnieuw worden er oude en nieuwe klassiekers gespeeld van bands als Nirvana, Beastie Boys, Alice In Chains, Smashing Pumpkins en de Pixies. Maar natuurlijk hoor je ook de krakers van Green Lizard zelf; de band rondom de drie broers Tjon Ajong en die van de Urban Dance Squad!

Urban Dance Squad

Rudeboy of de Silver Surfering Rudeboy is uiteraard de originele zanger/rapper van de Urban Dance Squad. Deze legendarische Nederlandse band was pionier in de crossover tussen rock en rap. Veel internationale bands, waaronder Rage Against The Machine lieten zich door de UDS inspireren.

Chauffeur (support)

Support bij deze show komt van de Arnhemse band Chauffeur, bestaande uit Noah Baan (zang/bas) en Remco Curré (drums). Deze tweemansformatie komt met een mengeling van post-hardcore, emo, punk, alternative en noise en bracht vorig jaar hun eerste EP uit. Dynamisch, rauw en zonder opsmuk.


Dit evenement is verplaatst van vrijdag 29 mei als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.

Date

Jun 04 2021

Time

20:15

More Info

Read More

Location

Luxor Live
Arnhem
REGISTER
QR Code