Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Rudeboy (Urban Dance Squad) & Green Lizard (Tribute to the nineties) – Mary Confurius

Dit concert is vanwege de corona-virus verplaatst van 18 april naar 25 september 2020.

Na vier succesvolle club en twee festival tours wordt de Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard verlengd met een nieuwe set en komen ze naar Het Podium!

Tijdens de show komen ze met nummers van onder andere Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Foo Fighters, Beastie Boys en Alice In Chains. De nummers van de Urban Dance Squad worden uitgevoerd door Silver Sufering Rudeboy: juist ja, de originele zanger van deze legendarische band! Verwacht een set met alleen maar krakers. Samen met Matthias van Beek (o.a. Tales That Are Not Supposed To Be Heard By People aka Tales /Kitchenette) heeft deze samenwerking twee uitstekende frontmannen. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild. The nineties are back!

Green Lizard

De Amsterdamse band Green Lizard, met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong, weten in 1996 voet aan de grond te krijgen in Nederland met een mix van grunge, hardrock en metal en slepen de Grote Prijs Van Nederland in de wacht. Deze belofte maken ze vier jaar later waar, met hun album Identity. Daarna volgen nog twee platenen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

Podcasts Rudeboy

Zanger/rapper Rudeboy spreekt voor het eerst in 15 jaar weer over Urban Dance Squad! In de eerste aflevering bespreekt hij Demagogue van het album Persona Non Grata uit 1994. Beluister de podcast hier.
Tijdens deze tour worden er 6 Podcasts gelanceerd. In elke podcast behandeld zanger/rapper Rudeboy een Urban Dance Squad nummer. Waar gaat het nummer over, hoe is het nummer tot stand gekomen, wat was de dynamiek binnen de band UDS tijdens de opnames etc. Een unieke inkijk tot het tot stand komen van alle 5 UDS albums. Een must hear voor alle Urban Dance Squad fans!

Support: Mary Confurius

De van oorsprong Hoogeveense muzikante Mary Confurius is begonnen als singer-songwriter, maar de nieuwe met haar nieuwe muziek combineert ze vooral licht en donker. Ze begeleidt zichzelf met de warme klanken van haar gitaarspel. Haar teksten zijn eerlijk, recht uit het hart en variëren van kwetsbaar naar krachtig, waarbij ze zich niet laat tegenhouden door taboes.

Date

Sep 25 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Podium Hoogeveen
Hoogeveen, Drenthe
REGISTER
QR Code